Christmas in the Ear

Vi i P4 tok turen med oss et kor til Gardermoen for å spre litt julestemning.

I disse dager ramler det inn julekort i postkassene til folk over hele verden, med ønsker fra fjern og nær om en god høytid. Vi i P4 ønsket også å sende ut en liten hilsen til lytterne, men ville gjøre det på vår egen måte.

Vi samlet derfor sammen noen av kanalens mest profilerte programledere, inviterte med oss et 45 kvinner stort kor og allierte oss med Oslo Lufthavn Gardermoen som lot oss komme innenfor "det aller helligste". Der rigget vi oss til i avgangshallen, og ventet på at gaten skulle fylles med intetanende nordmenn.

Blant de mange som minglet sammen med reisende var P4s Radiofrokost, og Silje Stang kan bekrefte at det var litt spesielt:

- Det var en spesiell opplevelse, ikke hver dag jeg reiser meg og synger for full hals på Gardemoen. Eller det vil si, jeg mimet mest for jeg ville ikke ødelegge den gode stemingen. Men det ble da et fint julekort.

- Jeg er mye på Gardermoen i forbindelse med jobben, men da for det meste på vei for å rapportere om skiforholdene rundt om i landet. Denne gangen ble stemmen satt på helt andre prøver, og selv om det føltes litt rart ble resultatet veldig bra! supplerer programleder Kjetil Hugin.