Azfar (33) fra Sarpsborg bruker opp hele lønna på tre dager

Skylder nesten en million, men eier ingenting.

Azfar Majothi (33) jobber som barne- og ungdomsarbeider. Han har levd et typisk ungkarsliv med høyt tempo, mye festing med kompiser og flørting med damer. Livsstilen har gitt ham et høyt forbruk.  


– Det var en periode uten problemer, penger var ikke et problem. Jeg følte meg som om jeg var kongen på byen. Jeg tror nok jeg var altfor kul på den tiden, forteller han i onsdagens episode av TV3-programmet «Luksusfellen».

Men det er ikke bare dyre vaner og en kostbar livsstil som har gitt Azfar pengeproblemer. Siden 2012 har han utviklet spillemani.

– Når du vinner er du på toppen og når du taper vil du bare vinne det tilbake. Det er sånn jeg alltid tenker; ting løser seg, forklarer han.


Vil endre seg for datteren
Problemene har derimot ikke løst seg for Azfar. Han sitter nå med åtte forskjellige kredittkort og et ferskt inkassokrav på 170.000 kroner. På toppen av dette har han ikke bare seg selv å ta vare på.

For halvannet år siden fikk Azfar en datter og det er grunnen til at han nå ønsker å rydde opp i sin økonomiske situasjon. Han forklarer at det er den største motivasjonen hans.

– Å bli pappa er det største øyeblikket i livet mitt. Jeg ønsker å gjøre mer for henne enn jeg har gjort til nå. Jeg vil ikke at hun skal ha en pappa som er en løs kanon, forteller Azfar i programmet. 

LES OGSÅ: Nina Marie (42) går 17.000 kroner i minus – hver måned

– Jeg vet ikke hvor pengene har blitt av
Azfar er med andre ord klar til å endre seg og går til behandling for gambling-problemene. Men det er fortsatt en lang vei å gå. 

Når «Luksusfellen» kommer hjem til Azfar bor han i annekset til moren sin. Der har han hverken kjøkken eller vaskemaskin, noe som vil si at han må inn til moren sin for å lage mat og vaske klær. Selv om han bor svært billig, har han dratt på seg en gjeld på nesten én million kroner. 

– Jeg skjønner ikke at jeg har brukt så mye penger. Hva har jeg brukt dem på? Når jeg titter rundt meg så har jeg jo ingenting, jeg eier jo ikke noe. Jeg vet ikke hvor pengene har blitt av, sier en oppgitt Azfar.

Spillingen skal ha mye av skylden for Azfars høye gjeld. Hver måned spiller han for 36.000 kroner og går 6000 kroner i minus.

Om økonom Hallgeir Kvadsheim klarer å løse den fastlåste situasjonen til Azfar, slik at han kan få vært mer sammen med datteren sin, kan du se i kveldens episode av «Luksusfellen» på TV3 klokken 20.30.