Dette bildet av Michael Jacksons datter tar av på nett

Mange spekulerer i om man kan se popkongen på bildet.

LEVENDE: Mange mener dette bildet viser at Michael Jackson egentlig er i live.  Foto: Skjermdump Instagram/parisjackson
LEVENDE: Mange mener dette bildet viser at Michael Jackson egentlig er i live. Foto: Skjermdump Instagram/parisjackson
Det var sommeren 2009 at verden ble sjokket av nyheten om Michael Jacksons død. For mange var dødsbudskapet for tungt å bære og det spredde seg raskt teorier om at stjernen ikke egentlig var død, men hadde fingert sin egen død for å unnslippe media. 

Et bilde hans datter, Paris Jackson, har delt på Instagram for en tid tilbake har nå gitt nytt liv til disse teoriene. Mange mener nemlig at man kan se Michael Jackson i beste velgående, sittende i baksetet på bilen. 

Saken fortsetter under bildet

if you give a little love, you can get a little love of your own.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) onBildet ble lagt ut for seks måneder siden, men det var først denne helgen konspirasjonsteoriene brøt løs, skriver danske BT. Det hele begynte med at en bruker kommenterte: «Hvem er det i baksetet?».

Over tusen mennesker har kommentert bildet og mange mener at Michael Jackson er i live. Andre mener det er på tide å la ham hvile i fred. 

«Dette er ikke morsomt. Folk må gi seg nå. Hvil i fred Michael! Savner deg og musikken din så mye», kommenterer en bruker. 

Michael Jackson ble funnet livløs på sitt soverom for litt mer enn syv år siden. Han døde av hjertestans, forårsaket av en overdose. Han ble 50 år gammel og etterlot seg datteren Paris og sønnene Prince Michael og Michael «Blanket».