Jenta (7) sendte jobbsøknad til Google - fikk svar av toppsjefen!

Har lyst til å jobbe et sted med sakkosekker og sklier.

BREVET: Chloe (7) hadde ikke forventet å få svar av selveste Google-sjefen. Foto: AP/Linkedin
BREVET: Chloe (7) hadde ikke forventet å få svar av selveste Google-sjefen. Foto: AP/Linkedin
Chloe Bridgewater (7) fra Hereford i England sendte et håndskrevet brev til Google, der hun ba om å få jobb.

Nå har faren, Andy Bridgewater, publisert svaret - som faktisk kom fra toppsjefen i selskapet, Sundar Pichai.

«Min syv år gamle datter skrev til Google-sjefen og spurte om jobb. Hun er så bestemt at han svarte!», skriver Bridgewater på Twitter.

Sjuåringen skrev i brevet at hun hadde lyst til å jobbe hos Google fordi hun hadde sett bilder av ansatte som sitter i sakkosekker og aker på små sklier.

Saken fortsetter under bildet
chloe

Svært overrasket
I tillegg fortalte hun blant annet at hun er interessert i datamaskiner og at hun har et nettbrett som hun bruker til å spille.

«Og pappa har gitt meg et spill der jeg må bevege en robot fram og tilbake. Han sier det er bra hvis jeg lærer om datamaskiner», sto det blant annet i det håndskrevne brevet.

Både far og datter ble svært overrasket da svarbrevet fra selveste toppsjefen dukket opp.

«Kjære Chloe, tusen takk for brevet ditt. Jeg er glad for at du liker datamaskiner og roboter, og håper du vil fortsette å lære om teknologien. Jeg tror at hvis du fortsetter å jobbe hardt og følger drømmene dine, kan du oppnå det du vil [...] Jeg ser fram til å få en jobbsøknad fra deg når du har fullført skolen», skriver Sundar Pichai.

LES OGSÅ: Klagde på kaviar - fikk litt av et svar!

Saken fortsetter under innlegget

Takknemlig pappa
Faren forklarer at datteren mistet litt av selvtilliten etter en bilulykke for et par år siden. Derfor ble toppsjefens svar satt veldig pris på.

– Hun er nå enda mer bestemt på å gjøre det bra på skolen, og å skaffe seg jobb i Google. Jeg kan ikke få uttrykt hvor takknemlig jeg er for at en så opptatt person tar seg tid til å gjøre at ei jente kommer nærmere drømmen sin, skriver Andy Bridgewater på sin Linkedin-profil, ifølge Aftonbladet.


sundar
SVARTE: Google-sjef Sundar Pichai . Foto: AFP