Kona fant ektemannens Tinder-profil. Nå har hun tatt en perfekt hevn

Gikk inn og endret profilen.

AVSLØRT: «Mike» fikk seg en overraskelse neste gang han logget seg på Tinder. Foto: Reddit
AVSLØRT: «Mike» fikk seg en overraskelse neste gang han logget seg på Tinder. Foto: Reddit

Da kvinnen fant ut at mannen hennes, «Mike», hadde en Tinder-profil der han avtalte møter med fremmede kvinner, visste hun raskt hva hun skulle gjøre.


Hun klarte å logge seg inn på profilen hans, og gikk igang med å endre den.

«Hei, jeg heter Mike og er gift, med to barn. Jeg har en liten tiss som er full av kjønnssykdommer. Kona mi fant profilen min, hvis du ikke har skjønt det - og jeg vet ennå ikke at hun akkurat nå snakker med én av mine elskerinner og har tenkt å forlate meg», står det i den oppdaterte profilbeskrivelsen.

Bildet av den hysteriske profilen ble lastet opp på Reddit for et par måneder siden, og er siden den gang sett og kommentert av tusener. Saken er også omtalt i en rekke internasjonale medier, deriblant danske BT og engelske The Sun.

Saken fortsetter under bildet
mike
ENDRET: Profilen til «Mike» ble plutselig ikke så tiltrekkende lenger. Foto: Reddit


- Send gjerne hatmail!
Historien sier ingenting om hvordan mannen reagerte, eller om han fikk mange tilbud som følge av sin «nyoppussede» profil. Det er imidlertid grunn til å tro at ekteskapet ikke varte lenge etter denne seansen.

«Jeg er en drittsekk som ikke bryr seg om andre enn meg selv. Jeg har chattet og vært utro så lenge at du ikke må bli lei deg hvis jeg har glemt navnet ditt. Jeg sender nemlig samme dritten til alle jenter. Send meg gjerne hatmail!», har kona skrevet til slutt i teksten.


mike
Foto: Reddit