Erik (12) vant rulleskiene til Martin Johnsrud Sundby

I samarbeid med Sparebank 1.

 Foto: Byttehelg
Foto: Byttehelg

- Det blir kult!


Slik reagerte 12 år gamle Erik fra Eidsvoll da han ble oppringt av P4 med beskjeden om at han hadde vunnet rulleskiene til Martin Johnsrud Sundby.

Byttehelg
Vi må spole litt tilbake. For i helgen ble det arrangert byttehelg rundt om i hele landet, der målet var at alt det flotte sportsutstyret som står rundt om i norske boder og garasjer skulle få et nytt liv. Med på moroa var noen av våre største skistjerner, og blant de som hadde funnet frem litt brukt utstyr som han ville gi videre til unge talenter som kunne ha like mye glede av det som han selv har hatt var Martin Johnsrud Sundby.

En av tingene han ga bort var de gamle, gule rulleskiene sine, og i samarbeid med Sparebank 1 ville vi i P4 derfor sørge for at de fikk et nytt og godt hjem.

Den store lidenskapen
Blant alle påmeldingene falt vi spesielt for en søknad fra Hanne Marie Brun fra Eidsvoll, som kunne fortelle at sønnen Erik på 12 år er av den svært så skiinteresserte typen.

- Han er veldig glad i å gå på ski, og det er stort sett det det handler om hele vinteren, Det er den store lidenskapen, og han ser det han kommer over på tv og YouTube, forteller Hanne Marie.

Erik var sammen med mamma på fotballturneing med laget sitt Eidsvoll/Turn da P4 ringte for å overbringe den gode nyheten om at han nå kan legge seg i trening med nye brukte rulleski.

- Nå får jeg hvertfall mye bedre kontroll, konkluderte den skiglade 12-åringen.