Annonsørinnhold

Kunne ditt idrettslag tenke seg å vinne 50.000 kroner? Norges idrettsforbund og Norsk Tipping deler hvert år ut Grasrotprisen til et idrettslag som gjør noe ekstra for ungdommene i deres lokalsamfunn.

Grasrotprisen er øremerket ungdomsidrett og deles ut til et idrettslag som øker rekrutteringen eller forebygger frafall blant ungdom.

Har ditt idrettslag allerede et godt tiltak som fortjener støtte? Planlegger dere å gjøre noe for å ivareta ungdommene i idrettslaget? Ønsker dere ungdommer å få i gang noe spesielt innenfor idrettslaget deres? Alle idrettslag som har gjennomført eller planlegger et godt tiltak for ungdommer kan delta.

Grasrotprisen er på 50.000 kroner og deles ut til én vinner.

SØK HER

Alle idrettslag som søker om Grasrotprisen må være registrert i Frivillighetsregisteret og må motta Grasrotandel fra Norsk Tipping. Grasrotnomineringen varer fra 1. september til 24. september 2017. Juryen består av representanter fra Norsk Tipping og Norges idrettsforbund. Vinnerne av Grasrotprisen vil motta prisen under Idrettsgallaseminaret i forbindelse med Idrettsgallaen på Hamar OL-amfi i januar 2018.