Strukturert utvikler for Android og .NET

Til vårt hovedkontor og sentrale utviklingsmiljø på Lillehammer søker vi IKT-utvikler, helst med erfaring innenfor Android og .NET-plattformen.

Avdelingen utvikler P4-gruppens interne produksjonssystemer for effektiv, multiplattforms innholdsproduksjon og -distribusjon på kringkasting og streaming, samt nettsider for desktop og mobilweb, apper, videoløsninger osv.

Vi jobber «mean & lean» med høyt tempo, løpende testing og deployment og et stort personlig ansvar. Det er kort vei fra idé til beslutning og gjennomføring innenfor vedtatte strategiske rammer. 

Oppgavene spenner fra løpende driftsoppgaver, aktiviteter knyttet til dagsaktuelt innhold på våre radiostasjoner, til større langsiktige og strategiske prosjekter. 

Vår filosofi er at små team med dyktige folk kommer svært langt med en god plan, tillit, nok kaffe, gode kollegaer og egen drivkraft. Vi strukturerer arbeidsoppgaver og milestones i GitLab og bruker hensiktsmessige verktøy og maskinvare for den enkelte oppgave, som Visual Studio på Mac eller Windows og både egne servere og skyløsninger i AWS for skalerbar prosessering, lagring, databaser, Big data osv. 

Erfaring kan erstatte relevant utdanning. I tillegg til å kunne utvikle eller lære seg å utvikle på Android-plattformen, må du ikke bli skremt av Html, CSS, JS og SQL, uten at du trenger å være fullt utlært på absolutt alt.

Søknad på inntil én A4-side samt CV med oversikt over utdanning, relevant erfaring samt to referanser sendes snarest til stilling@p4.no

Vi legger stor vekt på personlig egnethet i tillegg til faglig kunnskap og erfaring. Fortell gjerne kort hvordan din kompetanse kan bidra til fremtidens radioopplevelse. 

Vi er sentralt plassert i Storgata i Lillehammer sentrum, har et fantastisk arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.


Søknader vurderes fortløpende. Tiltredelse snarest. 


Spørsmål kan rettes til digitalsjef Rune Hafskjær på telefon 91339612 eller e-post rune.hafskjer@p4.no.