Musikken på P4

Mange har spørsmål og meninger om musikken på P4. Her får du et lite innblikk i hvordan låtene velges ut.

Hvordan kan jeg finne ut hva som spilles?

Her på www.p4.no står det alltid artistnavn og låttittel på den melodien som akkurat spilles nå. Vi har også en egen side med de ti siste låtene som ble spilt, og der kan du også søke i vår database og få oversikt over hvilke sanger som ble spilt den dagen og det klokkeslettet du søker på.

Klikk her for å søke i spillelistene.


Hvordan velges musikken som spilles på P4?

P4 baserer all musikken vi spiller hva lytterne sier de ønsker å høre. Dette gjør vi gjennom kontinuerlig testing og research, der vi tar i bruk en rekke verktøy for å sørge for at flest mulig lyttere får høre musikken de ønsker å høre så ofte som mulig. Dette fører blant annet til at enkelte låter dukker oftere opp i radioen enn andre over en gitt periode.


Hva er timens trippel?

I timens trippel lar vi lytterne bestemme hvilken av tre låter som blir den neste vi spiller. Låta som får flest stemmer er den som dukker opp neste gang på P4.


Kan jeg ønske meg en låt?

Ja, i Topp 6 Klokka Seks er det du som bestemmer låtene, og vi trekker hver dag ut en ny musikksjef som får spilt seks av favorittlåtene sine fra klokka 18 her på P4. I tillegg tar Kjærlighet uten grenser i mot hilsener og musikkønsker hver kveld fra klokka 21.

Kommentarer

Se også

Stafettgull til Norge

Stafettgull til Norge

Det ble VM-gull til Norge på stafetten i Falun.