Nyheter

Gull-Warholm avslører veddemålene med treneren

– Måtte ta gull for å få lov til å se.

VERDENSMESTER: Gullvinner Karsten Warholm og kjæresten Oda Djupvik feiret gullet på et hotell i London. Foto: NTB scanpix
VERDENSMESTER: Gullvinner Karsten Warholm og kjæresten Oda Djupvik feiret gullet på et hotell i London. Foto: NTB scanpix

Karsten Warholm (21) sliter fortsatt med å skjønne at han er verdensmester på 400 meter hekk.

Etter det utrolige gulløpet onsdag kveld, fortsatte feiringen natt til torsdag, blant annet sammen med kjæresten Oda Djupvik.

Under festen på hotellet avslørte han flere veddemål han hadde hatt med trener Leif Olav Alnes i forkant av verdensmesterskapet.

– Vi hadde mange veddemål. Vi hadde en tv-serie vi holdt med, og der måtte jeg spare den siste episoden. Jeg måtte ta et gull for å få lov til å se den. Nå får jeg det. Det er sånne gimmicker vi lager, men det er med på å holde det hele litt i gang, sier han til NRK. 

Warholm ønsker ikke å avsløre hvilken TV-serie det er snakk om, men forteller at Alnes, på sin side, skulle få lov til å drikke Coca-Cola for første gang på over to år hvis det ble gull. Det ble derfor servert ekstra brus på festen på hotellet.

Saken fortsetter under bildet
karsten
VINNER: Her krysser Karsten Warholm mållinjen foran sin argeste konkurrent, amerikanske Kerron Clement, i finalen onsdag kveld. Foto: NTB scanpix

Venter med å se
21-åringen røper overfor VG at han fortsatt ikke har sett gulløpet.

– Nei, det skal jeg faktisk vente litt med. Jeg må la dette synke inn, og så ta meg god tid. Det skal nytes skikkelig, sier Karsten Warholm.

Den norske kometen ble i finalen klokket inn til 48,35, og slo dermed tyrksike Yasmani Copello (48,49) og amerikaneren Kerron Clement (48,52) med – i denne sammenhengen – relativt god margin.

warholm
GULL: Her innser Karsten Warholm at han er verdensmester. Foto: NTB scanpix