Nyheter

Her er far og sønns siste selfie før den tragiske ulykken

– Han fortalte at han var kald og tørst.

KOSTE SEG: Bildet av Oliver (2) og pappa Matthew Meinert ble frigjort av det lokale politiet. Foto: Trophy Club Police Department
KOSTE SEG: Bildet av Oliver (2) og pappa Matthew Meinert ble frigjort av det lokale politiet. Foto: Trophy Club Police Department
Den hjerteskjærende historien om far/sønn-utflukten som endte i tragedie har blitt omtalt i svært mange medier over hele verden de siste dagene.

Oliver (2) og pappa Matthew Meinert (38) la ut på på fisketur fra Trophy Club i Texas på mandag i forrige uke, og etter kort tid sendte de en selfie hjem til mamma, som ventet spent på bilder fra de to.

Våt, kald og redd
Bare en time etter at fiskebåten ble sjøsatt, ble den funnet forlatt etter å ha gått på land – uten far og sønn, skriver NBC.

Et større søk ble igangsatt, og morgenen etter fant redningsmannskapene den to år gamle gutten. Han hadde tilbragt natten alene i skogen, og var våt, kald og redd, i tillegg til at han hadde noen rifter på kroppen.

– Han fortalte dem at han var kald og tørst. Han ville ha juice, forteller politiløytnant Tracey Shields ved Trophy Club Police Department til CBS. Toåringen var ikke i stand til å fortelle hva som hadde skjedd.


Saken fortsetter under innlegget

«Våket over sønnen»
Søket etter faren fortsatte for fullt gjennom hele uken, og fredag var tragedien et faktum. 38-åringen ble funnet omkommet i innsjøen der de to hadde vært på fisketur.

Ifølge Dallas News skal familiefaren ha omkommet etter å ha blitt truffet av propellen på båten. Han hadde ikke redningsvest på seg da han ble funnet.

Matthew Meinert beskrives av familien som en rutinert fisker.

De pårørende har nå sendt ut en uttalelse via det lokale politiet.

«Matt tilbragte de siste timene med å gjøre det han elsket mest; å leke og fiske med Oliver. Vår tro er at Matthew våket over sønnen sin den natten han var i skogen alene», skriver de i innlegget.