P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Silje og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
Trololo-fredag, sunget inn av sølvguttene, Christer Berens skaper god julestemning og vi hadde «Lyden av Norge hotline-bonanza»
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen får en oppfrisking i mattekunskapene sine. Han er på besøk i studio og snakker tradisjoner: Jul og PISA.
I dag har vi diskutert temaet sjalusi i julebordstider med ekspertråd fra komiker og relasjonsterapeut Dora Thorhallsdottir. I tillegg har vi selvfølgelig fått siste nytt om håndballjentene fra Simen og Ørjan som er i Sverige under hele EM.
Herborg Kråkevik er gjest, og serverte parodi-bonanza. Ellers snakket samlivsterapaut Dora Thorhallsdottir om hvordan TV-serier kan være parterapi. Bjørn og Øystein testet også de nye Facebook-spillene.
P4s mat- og vinekspert, Christer Berens, blir 50 år i dag, i tillegg er det 15 år siden han startet å vanke i P4-lokalene. Det feirer vi med hans første anbefaling på radio: stiltonost og portvin.