P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Silje og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
I dag har vi besøk av Vibeke Skofterud som snakker med oss om trening og sommeren. Trine Skei Grande er med oss på telefon fra Philadelphia og forteller om Bill Clintons tale. Reporter Niclas møter en australsk dame som fikk en norsk gave fra sin mor før andre verdenskrig.
Det landsmøte for Demokratene i USA, og vi har med reporter Daniel fra USA som forteller om Bernie og Michelles taler. To eldre herrer planlegger 1100 km lang sykkeltur, og vi hører med lytterne hva de er stolte av å ha gjort. Reporter Niclas møter norsk turist i Norge, det beste ferielandet.
I dag har vi besøk av programleder Jannecke Weeden. Hun gir oss tips om hvordan vi kan få hjemmet vårt til å se rikere ut, og hva man bør huske når man har med unger på ferie i bil og på fly. Lytterne deler sine verste turistopplevelser. Jan anbefaler Aker Brygge når man skal ut å fange Pokémons!
I dag har vi besøk av vår egen nyhetsreporter Katrine Berg Tollefsen som var den første ved regjeringskvartalet, da det smalt for fem år siden 22.juli. Vi har også med vår reporter Daniel fra USA om Trump. Vår reporter i Norge Niclas går seg vill og finner noen fugler han ikke kjenner igjen.
I dag har vi besøk av Sylvi Listhaug som snakker både om ferie og politikk. Matrin Jonsrud Sundby har havnet i trøbbel på grunn av astmamedisin, vi tar en prat med Odd-Bjørn Hjelmeset om dette. Verdens yngste yrke: kose-prostituert?