P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Silje og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
Nadia Hasnaoui er Sommeråpent-programleder og frokostgjest - hun er rørende glad over å få lov til å reise landet rundt med sommertoget. Vi snakket om haill, sprekken i Preikestolen, at barn har godt av å kjede seg og besøkte politihesten Jotun.
Birgit Skarstein var frokostgjest og fortalte om sommerens imponerende Tour de France-ferie & OL-trening. Dyrenytt bød på smarte, våte kaniner og katter i høye trær. Ellers lagde vi is av banan og gledet oss til Westworld.
Treningsguru & coach Yngvar Andersen var vår frokostgjest - vi testet sommerens store treningstrend! Så snakket vi om sommersteder, dyre hytter, hjemkomne lamaer og ekle festivalminner.
Det er syv uker igjen til valget, og vi teller ned med premiere på serien 'Stortingsliv', der Øystein serverer inside-info om hva som egentlig foregår bak kulissene i huset på Løvebakken. Eller byr vi på jul i juli samt dyre- og robotnytt
Christer lagde nyyyyyydelig makrell med spinat, Ulla delte benk med en deilig gjeng med båtpeilng i Drøbak, og det ble tid til everesting, en guide til håndbagasjepakking og trolololololo.