P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Silje og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
Det er fredag, Christer Berens lager ordentlig helgemiddag hos Lise Askvik og Øyvind Knutsen som leder Radiofrokosten når Bjørn, Silje og Øystein er på seminar i Dublin. I tillegg tar de en prat med langrennsløperen Øystein ‘‘Pølsa’’ Pettersen om astma og rutinene han hadde da han var på landslaget.
Mens P4s radiofrokost er på studietur har Lise Askvik og Øyvind Knutsen inntatt studio. I dag fikk de besøk av serieaktuelle Nils Ole Oftebro. Vi har også fulgt Clinton og Trump i debatt, og fått ferske inntrykk fra P4s USA-korrespondent Daniel Rosenquist.
Det er onsdag og vi har snakket med Helene Sandvik om årets TV-aksjon, der hun blant annet forteller at Therese Johaugs VM-trikot er i toppen av auksjonen akkurat nå. I tillegg har vi fått noen gode dekkskiftetips for deg som skal skifte selv.
Vi snakker om de vanskelige naboene i dag, og komiker Alex Rosèn er frokostgjest og røper at han drømmer om Silje.
Skuespiller Trond Fausa Aurvåg er frokostgjest, Thor Hushovd forteller om hverdagslivet i Monaco og vi snakker om knuste mobilskjermer