P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Marte og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
Christer er i førjulsstemning og serverer rakfisk med champagne, vi trololoer inn helgen og lytter til Tone Damlis historier om barndomskjærlighet.
Kurt Nilsen er klar for juleturné og snakker om sin egen julefølelse, livet langt unna Bergen og sin første kjærlighet. Ulv! Ulv! På melkekartongen, distraherte menn i trafikken og er jorda egentlig flat?
Skuespiller og programleder Petter Schjerven er aktuell med en bok om kroppsspråk - han deler flørtetriks, avslører hemmeligheter og forteller om sin første kjærlighet. Vi sjekker også hvordan det står til med Mammon-gutta dagen derpå, snakker ørefiker, flyseter og brødkasting
Frokostgjest, komiker & skuespiller Bjarte Hjelmeland leverer en nydelig historie om sin første kjærlighet, vi feirer nattens Emmy til Mammon 2 og vemmes ( i ulik grad) over Bjørns sokkefakta.
Roy Narvestad har endelig tatt seg ferie - og kommer på besøk i Robert Stoltenbergs skikkelse for å snakke om det. Dessuten snakker vi med Jon Øigarden som kanskje vinner Emmy i kveld og feirer Øysteins EM-seier!