P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Silje og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
I dag har vi besøk av vår egen nyhetsreporter Katrine Berg Tollefsen som var den første ved regjeringskvartalet, da det smalt for fem år siden 22.juli. Vi har også med vår reporter Daniel fra USA om Trump. Vår reporter i Norge Niclas går seg vill og finner noen fugler han ikke kjenner igjen.
I dag har vi besøk av Sylvi Listhaug som snakker både om ferie og politikk. Matrin Jonsrud Sundby har havnet i trøbbel på grunn av astmamedisin, vi tar en prat med Odd-Bjørn Hjelmeset om dette. Verdens yngste yrke: kose-prostituert?
I dag forsover Lise seg til sending, men hun er med på telefon rett fra senga. Vi snakker med Norges beste Pokémon Go-spiller og får tips. Komiker Christer Torjussen er på besøk og snakker om sitt nye show «drittpappa», som handler om hans alkoholiserte far.
Visste du at Bergen ikke har hatt én sommerdag siden St. Hans? Vet du egentlig hva en sommerdag er? Det får du vite hos oss. Dessuten handler det om Fru Trumps tale som hun rappet fra Førstedamen. Reporter Niclas er ute ved slottet og reporter Daniel er direkte fra USA.
I dag er Lise Askvik tilbake og har sending sammen med Jan Normann. Pokémon Go er fortsatt det virkelig store, lytterne deler sin beste Pokémon-fangst. Vi har tips mot innbrudd fra 1947. Reporter Niclas vasser i spikersuppa sammen med en dame som egentlig skulle på møte på morgenen.