- Det kommer engler utenfor vinduene!

Slik reagerer prinsesse Märtha Louise når det plutselig skjer mirakler utenfor P4s studio.

Prinsesse Märtha Louise og hennes forretningspartner Elisabeth Nordeng, som i disse dager er aktuelle med boken "Stemmen eller støyen", har fått mye oppmerksomhet for sin omdiskuterte engleskole.

Og selv om de to mener at englene bare utgjør en liten del av det de jobber med, kom englene likevel i fokus da duoen idag gjestet P4s Radiofrokost.

- Der kommer det noen engler utenfor vinduene!utbryter plutselig prinsessen.

- Hva mener dere? svarer programlederne, før alle bryter ut i latter.

- I tillegg til de vi ser rundt dere, er det to med kamera på hodet. Det var en ny variant, sånne i line har vi ikke sett før! forteller Märtha.

Og det var kanskje ikke så rart, for "englene" var P4s egne programledere Marius Kopperud og Kjetil Hugin. De hadde rappellert ned fra taket og dinglet utenfor studiovinduet iført klatreseler og englekostymer.

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle ha på meg hvit stillongs og perler første gang jeg skulle møte Märtha, men det var veldig morsomt å se prinsessens reaksjon gjennom vinduet, forteller Kjetil.

Og det virket som også Märtha tok det med godt humør.

- Hvor lei er dere av at folk tuller med dette? spør programleder Silje Stang.

- På en skala fra 0 til 10? Nei, det kommer jo litt an på sammenhengen. Men dette var jo veldig morsomt... De var veldig fine da! sier den lattermilde prinsessen.

Bildegalleri