Her klikker P4-Daniel

Når kollegaen kommer med en dårlig idé på redaksjonsmøtet renner det over for morgenverten.

Det var under det faste redaksjonsmøtet "Fantasy Friday" fredag formiddag at Daniel Høglund bokstavelig talt ble klin kokos forbanna. På møtet samles hele redaksjonen for å klekke ut spennende idéer P4 kan gjennomføre på lufta. Premien for beste idé er en deilig kokosbolle.

Det var Høglunds kollega, og programleder for Sport og Musikk, Ørjan Bjørnstad som fikk den ellers så lystige programlederen til å se rødt. Bjørnstad kom med idéen om å investere i en 3D-printer og printe ut ting P4 snakker om på lufta.

Da møtet var over og Høglund ble tildelt kokosbollen for beste idé (kommer på P4) valgte han å smøre bollen ut over ansiktet på sin kollega.

- Det kom såpass mye rart fra Ørjan gjennom hele møtet. Han maste om den 3D-printeren sin. Samtidig tagg han om at han ville ha kokosbollen. Og vil du ha kokosbolle, skal du få kokosbolle, humrer Høglund. Han fikk hjelp av Øystein fra LarsenLIVE og Hanne fra Kjærlighet Uten Grenser til å holde Bjørnstad i ro.


Skuffet kollega

Offeret Ørjan Bjørnstad forteller til P4.no umiddelbart etter møtet at han er lei seg.

- Da kokosbollen kom tenkte jeg at dette var veldig ufortjent. Jeg ser kun positive sider ved 3D-printeridéen. En gang i fremtiden kommer vi til å le av dette. 3D-printer er fremtiden.


- Men du ville jo ha kokosbollen?

- Ja, men jeg ville ikke ha den i trynet. Men joda, jeg slikket i meg restene, smatter Bjørnstad.