Solveig Kloppen: – Det får jeg ikke lov til å gjøre lenger

Familien setter foten ned for håndtrikset til Solveig Kloppen.

TALENT: Solveig Kloppen er klar med en ny sesong med «Norske Talenter». Her fra TV2s høstlansering. Foto: NTB scanpix
TALENT: Solveig Kloppen er klar med en ny sesong med «Norske Talenter». Her fra TV2s høstlansering. Foto: NTB scanpix

Førstkommende fredag starter en ny runde med «Norske talenter», og nok engang skal programleder Solveig Kloppen vise fram nordmenns utallige talenter.

Selv har Kloppen et helt spesielt talent; hun kan nemlig putte hele hånda inn i munnen. Men det har hun måttet slutte med, avslørte hun overfor P4s Radiofrokost onsdag morgen.

– Enkelte i husstanden mener at folk har sett det trikset nok, ler Kloppen, som kan avsløre at også barna har arvet talentet til mor.

– Kanskje vi kan sette opp et lite familieshow, spøker Kloppen.


Husker tall og datoer
På spørsmål om hvorvidt hun har noen andre talenter, svarer den erfarne programlederen at hun har et veldig unyttig talent i disse dager. Hvis man kan kalle det et talent, da.
,
– Jeg husker bursdager til folk jeg gikk sammen med på barne- og ungdomsskolen. Folk jeg ikke har sett siden jeg var 20 og bodde på Jessheim, sier Kloppen.


Får kjeft for kjøringen
En svært nyttig ting hun kan, er å kjøre bil. Og denne vinteren er første gang Kloppen kjører bil på vinterføre, etter at hun i 2016 tok lappen. 

Og selv om hun sier at hun er glad i å kjøre bil, innrømmer hun at det ikke går så fort - til stor irritasjon fra passasjersetet.

– I går kjørte jeg med mannen min, og vi skulle inn i et kryss. Plutselig så begynner han å grynte, peke og si «kjør, kjør». Jeg blir jo selvsagt veldig forbannet når han kritiserer kjøringen min, men han mente at jeg stoppet i krysset. Så sakte kjører jeg, avslutter 45-åringen.


norske talenter
HAR LETT: Norske Talenter-dommerne Bjarne Brøndbo, Linn Skåber, Mia Gundersen og Suleman Malik har reist landet rundt for å finne deltakere til en ny runde med Norske Talenter. Foto: Espen Solli/TV2