Gikk med ørepropper hele dagen

Artist Jørn Hoel forteller om mye hemmelighold i «Hver gang vi møtes»

HEMMELIGHETSFULL: Jørn Hoel ville ikke avsløre hvilken låt som gjorde mest inntrykk på han i «Hver gang vi møtes» Foto: P4
HEMMELIGHETSFULL: Jørn Hoel ville ikke avsløre hvilken låt som gjorde mest inntrykk på han i «Hver gang vi møtes» Foto: P4

I kveld er det klart for en ny sesong med «Hver gang vi møtes», denne gangen med artistene Wenche Myhre, Henning Kvitnes, Ravi, Eva Weel Skram, Unni Wilhelmsen, Admiral P og Jørn Hoel. Sistnevnte var gjest i P4s Radiofrokost denne uka, og da fortalte han om hvordan livet under innspillingen av programmet er.

- Det er veldig spesielt å være sammen med seks andre, som driver med det samme som deg. Og det var veldig lett å være på den gården, fortalte artisten.

Hør hele intervjuet med Jørn Hoel i lydklippene over.

Jørn Hoel beskriver innspillingen som å gå på folkehøgskole, eller som å være på «hjemme-alene»-fest, bare for artister.

- Vi var veldig mye sammen, og alle har sine særegenheter. Henning var den som sto opp først, hver gang jeg kom ut, så satt han der på trappa med kaffen sin og røykte, sa Hoel.

I løpet av sesongen får hver artist sin egen dag, hvor de andre deltakerne skal fremføre artistens låter.

- Man vet ingen ting om sin egen dag. Jeg gikk rundt med ørepropper hele dagen, så man hører og vet ingen ting, sa Jørn Hoel.

Frokostgjesten hører du i P4s Radiofrokost mandag til torsdag klokken 08.07