Hvem er denne lille karen?

Denne lille gutten med sykkelen har i dag utdannelse som markedsøkonom og var 2. nestleder i Stortingets finanskomitè fra 2005-2013. Gjetter du hvem dette er kan du vinne en PURE DAB-adapter.

Gjetter du hvem denne karen med den fine sykkelen er? Skriv ditt svar i kommentarfeltet på Facebook og vær med i trekningen om en PURE Higway 400 DAB-radio.  Foto: Privat
Gjetter du hvem denne karen med den fine sykkelen er? Skriv ditt svar i kommentarfeltet på Facebook og vær med i trekningen om en PURE Higway 400 DAB-radio. Foto: Privat

På bildet ser du en fornøyd liten kar med noe som ser ut som en flunkende ny sykkel. I dag har denne gutten rukket å bli 52 år gammel og han var tidlig interessert i politikk, han var blant annet Stortingsrepresentant fra 1993-2013. 

I dag er han Norges kommunal-og moderniseringsminister og var leder for ungdomspartiet han representerer fra 1990-1994. 

LES OGSÅ: Dette sjarmtrollet har hatt flere minister-stillinger, ser du hvem det er?

Han er gift med en programleder for TV 2 og de har to døtre sammen. Han ble tildelt Dysleksiprisen av Telemark fylkeslag fra Dysleksiforbundet i 1997. 

Typisk noe du kan høre denne politikeren uttale:

«Jeg har alltid hatt et bein godt plantet i det lokale miljøet, som for eksempel styreleder for Henie Onstad Kunstsenter, styremedlem i Stabæk IF og med egne barn i Bærum Barneteater. Og i kampen for kulturhuset". 

Gjetter du hvem det er? Han har "arbeidsdag" på P4 i dag, fredag. 8 september fra kl. 13.00.

Et siste hint: Stokker du om bokstavene i navnet hans blir det «A-nasjon renter».


Hvem er det? Skriv navnet på rett politiker i kommentarfeltet på Facebook. 

Vi trekker ut en med riktig svar - som får en PURE Higway 400 DAB-radio. Vinner trekkes og kontaktes via Facebook onsdag 13. september.