Tre ting du ikke visste om Linni Meister

Linni forteller om drømmeduetten, drømmejobben og den oppsiktsvekkende beskjeden fra den klarsynte.

ARBEIDSUKE: Denne uken er det Linni som er på plass i studio kl. 13-15 sammen med programleder MIchael Andreassen. Foto: Privat
ARBEIDSUKE: Denne uken er det Linni som er på plass i studio kl. 13-15 sammen med programleder MIchael Andreassen. Foto: Privat

Linni Meister har arbeidsuke i Michael Direkte denne uken! Vi startet uken med å finne tre ting vi ikke visste om henne.

Linni ga oss følgende funfacts vi ikke visste om henne:

1. Drømmer om å bli racerbilsjåfør!

– Jeg har alltid vært superfascinert av biler og jeg elsker fart og spenning. Dessuten er det alt for få kvinnelige racerbilsjåfører! Det hadde vært drømmejobben for meg, jeg tror jeg kunne blitt ganske god også!

2. Hun har sunget duett med Anita Skorgan!

– Altså, Jahn Teigen har nok sunget mer duett med Anita enn det jeg har gjort. Men det er faktisk tilfelle at jeg sang duett med henne en gang. Jeg sang i gospelkor da jeg var liten, og en søndag kom Anita Skorgan som «gjesteartist» i kirken vår. Jeg var en av to jenter fra koret som ble plukket ut til å synge sammen med henne, og det var kjempestas, mimrer Linni.

3. Skal få tvillinger!

– Kremt....ja, det har Lilli Bedriss sagt til meg, og hun er jo klarsynt, så da blir det vel slik!? For å være helt ærlig synes jeg det er greit å få en baby om gangen - men for all del - jeg er jo veldig glad i barn, ler Linni.

Linni Meister sprudler i radioen din hver dag denne uken kl. 13-15! Programleder Michael kommer til å gi henne en hel del oppgaver hun må løse, blant annen disse: Lage en Fem På luretelefon, invitere og intervjue sin drømmegjest, og hun må ut og lage «fem-på-gata».

Vi gleder oss til å ha Linni Meister med oss på P4 hele uka!