40-årskrise? Jada

For mange 40 ikke bare et tall!

Mange liker virkelig ikke å  bli 40! Foto: Shutterstock
Mange liker virkelig ikke å bli 40! Foto: Shutterstock

I dag fylle Sveriges kronprinsesse Victoria 40 år. Det feires over to dager hos søta bror, og fra Norge skal blant andre Marcus og Martinus med en helt ny låt. Det er veldig lenge til de to blir 40, så de har begynt å grue seg til akkurat det. Men hvordan er det med resten av oss?

Liker ikke å runde 40
I dagens uformelle sms-undersøkelse i Midt i Trafikken spurte vi lytterne om de, avhengige av hvor gamle de er nå, gruet eller gruer seg til 40-årsdagen. Og selv om flest av oss ikke hadde noen spesielle følelser knyttet til akkurat den dagen, svarte faktisk hele 46% at de ikke synes det å runde 40 var noe spesielt hyggelig. %4% synes det var helt greit. 

Artikkelen fortsetter under bildet
Kronprinsesse Victoria
Dagens jubilant, Kronprinsesse Victoria og hennes ektemann Prins Daniel

Lytterne svarer: Hadde eller har du en 40-årskrise?
- det er vel bedre å bli 40 enn å ikke bli det... frua
- gruer til å bli 40 ? - nei - ikke 70 heller som jeg fyller om en uke - alternativet DET ER TRIST DET. Bare å glede seg. Hilsen Johanne
 - jeg grudde meg mer når jeg skulle bli 30 år. Fyller 39 i august så jeg har ennå 1 år igjen på å utvikle krisen. Men tror detta går greit .. man blir jo heldigvis klokere med årene. Hilsen Lisa fra Senja :) ps, 40 er det nye 30 så detta går såååå fint så :)
 - Ja jeg gruer meg.. Neste år blir jeg 40 år!! Huttemegtu
 - jeg grua meg ikke til å bli 40... det er bare et tall.. hihi tror det er verre for menn jeg. Benthe