Se Ellen DeGeneres fjernstyre Adele

SE VIDEO: Ellen DeGeneres sender Adele ut for å kjøpe juice til hele crewet.

MORSOMME DAMER: Adele lever seg inn i rollen som sær kjendis -med Ellen DeGeneres på øret. Foto: Skjermdump: Ellentube/Montasje
MORSOMME DAMER: Adele lever seg inn i rollen som sær kjendis -med Ellen DeGeneres på øret. Foto: Skjermdump: Ellentube/Montasje

Adele var gjest hos Ellen DeGeneres i går og de to finner alltid på noe sprell når de møtes. Denne gangen sender Ellen Adele ut for å kjøpe juice - med Ellen på øret som forteller Adele hva hun skal si.


Hele seansen starter med at Adele ikke klarer å bestemme seg hva slags størrelse hun skal ha på koppene. Hun unnskylder seg dessuten med at man ikke har den typen juice i England. 

- Får jeg det gratis siden jeg er kjendis?

Slik lyder beskjeden fra Ellen når Adele skal gjøre opp for hele juicebestillingen. Mannen i kassen forklarer høflig at han kan sjekke med sjefen siden hun er kjendis. 

Artikkelen fortsetter under bildet
Adele gress
GRESS: Adele blir styrt av Ellen til å spise hvetegress. Foto: Skjermdump: Ellentube

Adele må finne frem en saks fra vesken for å klippe av hvetegress fra bak disken. Det må hun selvsagt spise foran alle i butikken samtidig som hun sier at det er utrolig godt og at hun føler seg som en «hjort i skogen».

I tillegg får Ellen Adele til å tømme ut hele vesken sin på disken da hun skal betale. Der har hun blant annet håndjern. 


Se videoen her: