Hør P4 nå

Misjonen

Atle Antonsen & Johan Golden

Som seg hør og litt bør blir det to kraftsalvede fredagstimer med fasitbasert oppsummering av siste ukes nyhetsbilde. Dette ispedd svært subjektive dog rettledende ytringer om både dette og ikke minst hint. Kanskje mest det siste. Dette er ikke satire. Dette er Nusatire.

Golden og Antonsen er i prinsippet spalteglade herrer, men hvilke som måtte dukke opp av de hittil meget ufaste og ukritisk oppgulpede spaltene er høyst usikkert. ”Golden Duck” , lokalavisnyhetsspalten ”Stopp pressen” og ”Ting vi ikke lurte på” er rimelig halvfaste travere, men brått kan de igjen også dukke opp de sporadiske spaltene ”Hvor kjedelig er hest””Misjonen redigerer Janteloven””Quizzzzzzz””Hvor fornøyd tror du at Thomas Dybdahl er med bentasil?” og  ”Hva heter kongebarna og hvem sine barn er de de barna vi eventuelt måtte komme på?”. De nye spaltene ”Stange, Nordens Toscana” og ”Tony Curtis hedret i Ungarn” er ennå ikke satt opp på programmet.

Kast duken, smør biffjernet, dra ankelsokkene midtleggs og gjør deg klar for nok en sesong med fullimprovisert munnglammeri fra etermediets synsemonarker. Det er dette du vil ha.


Vel, her er vi. Hver fredag fra 10 til 12. Misjonen. Fasit. Velkommen inn.


E-post: misjonen@p4.no.

Hør Misjonen igjen

Abonnér på vår podcast: iTunes | RSS

Gå til Lyttesenter for flere podcaster.

 • Misjonen 19.12.2014

  Hedmark og julestemmer - Finnmark skuffer - HEI tomtegubben - Mer husarb=mindre sex- svensk vaskemester
 • Misjonen 13.12.2014

  Misjonen Destillert: Atle forklarer skøytevits - Den kinesiske mur på tvers - Norsk gran til Berlin
 • Misjonen 12.12.2014

 • Misjonen 06.12.2014

  Destillert
 • Misjonen 05.12.2014

  Redd for kylling - K på intsa - Kniv og ljå - Kina forbyr ordspill - Black Friday - Cola - stubbe til 500 spenn