Hør P4 nå

Misjonen

Atle Antonsen & Johan Golden

Som seg hør og litt bør blir det to kraftsalvede fredagstimer med fasitbasert oppsummering av siste ukes nyhetsbilde. Dette ispedd svært subjektive dog rettledende ytringer om både dette og ikke minst hint. Kanskje mest det siste. Dette er ikke satire. Dette er Nusatire.

Golden og Antonsen er i prinsippet spalteglade herrer, men hvilke som måtte dukke opp av de hittil meget ufaste og ukritisk oppgulpede spaltene er høyst usikkert. ”Golden Duck” , lokalavisnyhetsspalten ”Stopp pressen” og ”Ting vi ikke lurte på” er rimelig halvfaste travere, men brått kan de igjen også dukke opp de sporadiske spaltene ”Hvor kjedelig er hest””Misjonen redigerer Janteloven””Quizzzzzzz””Hvor fornøyd tror du at Thomas Dybdahl er med bentasil?” og  ”Hva heter kongebarna og hvem sine barn er de de barna vi eventuelt måtte komme på?”. De nye spaltene ”Stange, Nordens Toscana” og ”Tony Curtis hedret i Ungarn” er ennå ikke satt opp på programmet.

Kast duken, smør biffjernet, dra ankelsokkene midtleggs og gjør deg klar for nok en sesong med fullimprovisert munnglammeri fra etermediets synsemonarker. Det er dette du vil ha.


Vel, her er vi. Hver fredag fra 10 til 12. Misjonen. Fasit. Velkommen inn.


E-post: misjonen@p4.no.

Hør Misjonen igjen

Abonnér på vår podcast: iTunes | RSS

Gå til Lyttesenter for flere podcaster.

 • Misjonen 29.08.2014

  Digg på landskamp - Putin - Dølle overskrifter - Kongens fisk - Do m hylle og annet fra Nederland - Tv2 hjelper deg
 • Misjonen 23.08.2014

  Paradise Hotel på turné - Smokketre i Stavanger - Punktering, maks uflaks? - Gullduk
 • Sendingen 22.08.2014

  Sommeren oppsummert - Er fuktighetskrem homo? - Golden Libido - Golden Duck øye
 • Misjonen Destilert 05.07.2014

  Lokalenyheter spesial
 • Misjonen Destillert 28.06.2014

  Lokalenyheter spesial