Christers vinskole: Lær vinsmaking

Er det bare jåleri å snurre på glasset? Tanniner, hva er det? Vinekspert Christer Berens gir svar i andre episode av vinskolen.

Foto: P4
Foto: P4

En lang uke kryper nærmere helg, og for de fleste betyr det festlige anledninger og gode måltider - særlig når det nå nærmer seg jul.

 

Har du noen gang humret litt over restaurantgjesten som stikker nesen ned i vinglasset, studerer fargen møysommelig og snurrer vilt på glasset før han tar en slurk av vinen?

 

Kanskje det ikke er så dumt? P4s vinekspert Christer Berens viser deg hvordan du får mest mulig ut av de edle dråpene i dagens episode av vinskolen.

 

Fram mot jul og nyttår vil Christer Berens og programleder i Radiofrokosten, Bjørn Faarlund, gi P4s gourmetinteresserte publikum et aldri så lite lynkurs i vin. Følg med, så imponerer du kanskje litt på julebordet.

 

 

 

Kommentarer

Si din mening i kommentarfeltet. Vi ønsker stor takhøyde og delte meninger, basert på normal folkeskikk, god tone, innenfor norsk lov og pressens etiske regelverk. Husk at du kommenterer under fullt navn og at vi forbeholder oss retten til å redigere bort innlegg som er upassende.

Se også

Kjetil Jansrud lader opp til VM

Kjetil Jansrud lader opp til VM

Kjetil Jansrud håper på tre gull i alpin-VM