Linni er smartere enn 68% av landets befolkning

Linni Meister og P4-programleder Michael Andreassen tok Mensas IQ-test, og fikk samme poengsum - godt over gjennomsnittet.

Foto: Andreas Stjernvang/P4
Foto: Andreas Stjernvang/P4

Linni Meister har for tiden arbeidsuke i Michael Direkte på P4, og i den forbindelse ble hun og programleder Michael Andreassen satt til å måle sin egen intelligens.

 

Dette ble gjort på sedvanlig vis, med en såkalt iq-test fra Mensa. Denne testen er kort fortalt utarbeidet av psykologer og andre fagpersoner, og ser på personer evne til å sette blant annet figurer, tall og bokstaver i forhold til hverandre.

 

Man kommer så ut med et tall, der 100 er ment å ligge på et gjennomsnitt av befolkningen.

 

Og Mensas test viste tydelig at både Linni Meister og Michael Andreassen ligger over snittet når det kommer til intelligens. Begge fikk en score på 108, noe som betyr at de er smartere enn 68 prosent av landets befolkning.

 

- Har vi 108? Oh my God! Men tenk om dette er noe de bare sier til alle sammen, kommenterer Linni da hun får vite testresultatet.

Kommentarer

Si din mening i kommentarfeltet. Vi ønsker stor takhøyde og delte meninger, basert på normal folkeskikk, god tone, innenfor norsk lov og pressens etiske regelverk. Husk at du kommenterer under fullt navn og at vi forbeholder oss retten til å redigere bort innlegg som er upassende.

Se også

Politimann rister løs til Taylor Swift!

Politimann rister løs til Taylor Swift!

Videoen av politmannen Jeff Davis som shaker løs til Taylor Swifts - Shake it off går verden rundt.