Hør P4 nå

Får ikke TV-overføre rettssaken

Høyesterett har nå bestemt at mediene ikke får tv-overføre forklaringen til Anders Behring Breivik under 22.julirettssaken.

Publisert 13.04.2012 16:06 av Silje Ludvigsen

Hele rettssaken skal filmes av NRK, men det er bare små deler av den som vil bli sendt på TV.

Norsk Presseforbund og Breiviks forsvarere mente at dette ikke var riktig, men anken deres ble forkastet av Høyesterett i dag.

Kommentarer

Si din mening i kommentarfeltet. Vi ønsker stor takhøyde og delte meninger, basert på normal folkeskikk, god tone, innenfor norsk lov og pressens etiske regelverk.Husk at du kommenterer under fullt navn og at vi forbeholder oss retten til å redigere bort innlegg som er upassende.

 

Nyheter fra P4

 • - Politifolk burde gå av

 • Russisk ubåtfartøy på vei mot Sverige

  Et russisk ubåtfartøy nærmer seg nå svensk farvann.
 • Ventetid for ruspasienter har økt

  Til tross for at regjeringen lovte at ventetiden for ruspasienter skulle gå ned, har den økt det siste året.Det viser nye tall fra Helsedirektoratet.Fra september i fjor til september i år har ventetiden for rusbehandling ved norske sykehus økt med nesten en uke, fra i gjennomsnitt 56 dager til 62 dager.
 • Død mann ennå ikke identifisert

  Politiet har ennå ikke sikkert identifisert mannen som i går ble funnet død i en leilighet i Ålesund - men de har en god formening om hvem det er, melder NTB.
 • Holder norske kampfly hjemme

  Russernes økte militære aktivitet i nord er en av flere grunner til at Norge ikke sender kampfly til Irak og krigen mot IS.