Hør P4 nå

Åpningen av Dovrebanen utsatt igjen

Gjenåpningen av Dovrebanen er utsatt nok en gang.

Publisert 25.04.2012 19:41 av Silje Ludvigsen

Banen har vært stengt som følge av jordskred i Soknedalen i Sør-Trøndelag i midten av mars.

Åpningen av banen har blitt utsatt flere ganger, fordi arbeidet med å få på plass sporet igjen har vært mer omfattende enn først antatt.

Nå er åpningen forskjøvet enda to uker, til 9. mai, melder NRK.

Inntil da frakter NSB passasjerene med buss forbi rasstedet.

Kommentarer

Si din mening i kommentarfeltet. Vi ønsker stor takhøyde og delte meninger, basert på normal folkeskikk, god tone, innenfor norsk lov og pressens etiske regelverk.Husk at du kommenterer under fullt navn og at vi forbeholder oss retten til å redigere bort innlegg som er upassende.

 

Nyheter fra P4

 • Død person funnet i Steinkjer

  En person ble i dag tidlig funnet død på en adresse i Steinkjer sentrum, og politiet har innbragt fem personer.
 • 32-åring tidligere dømt for vold

  32-åringen som er siktet for å ha drept åtte år gamle Monika Sviglinskaja høsten 2011, er tidligere dømt for ran, vold og utpressing.
 • – Elleve barn drept i Syria

  – Elleve barn var blant de 25 sivile som ble drept i syriske luftangrep ved Homs i går, det melder eksilgruppen Syrian Observatoy for Human Rights.
 • Valg i Ukraina om krig eller fred

  I Ukraina er det fredspartiet til president Petro Porosjenko som har størst sjanse til å vinne dagens valg på ny nasjonalforsamling. Men for å kunne danne en stabil regjering i Europas nest største land kan Porosjenko bli tvunget til å alliere seg med sterkt anti-russiske krefter.
 • Kjemper for livet etter skytingen

  Tilstanden er fortsatt kritisk for tre tenåringer som ble såret i skoleskytingen i den amerikanske delstaten Washington fredag.