Hør P4 nå

Over 100 omkom i fergeulykke

Dødstallene etter ferjeulykken nordøst i India i dag fortsetter å stige, og politiet opplyser i kveld at minst 105 personer er omkommet.

Publisert 30.04.2012 18:40 av Ole Martin Sjetne

Samtidig er flere enn 100 personer fortsatt savnet, og det er uklart hvor mange som var om bord i ferja da den sank. Det var kraftig storm i området da ulykken skjedde i ettermiddag lokal tid. Den overfylte ferja skal ha knekt i to på midten før den sank i den strie elva melder NTB

Kommentarer

Si din mening i kommentarfeltet. Vi ønsker stor takhøyde og delte meninger, basert på normal folkeskikk, god tone, innenfor norsk lov og pressens etiske regelverk.Husk at du kommenterer under fullt navn og at vi forbeholder oss retten til å redigere bort innlegg som er upassende.

 

Nyheter fra P4

 • 32-åring fengslet i fire uker

  32-åringen som er siktet for drap på 8 år gamle Monika Sligvinskaja varetektfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud.
 • Lettet over siktelse mot eks-samboer

  Moren til drepte Monika Sviglinskaja er lettet over at politiet har siktet eks-samboeren for drap på datteren.
 • Norge vil betale Polen for fanger

 • Mor fengslet i babyvoldssak

  Moren som er siktet for vold mot sin sju uker gamle sønn i Hardanger, ble i dag varetktsfengslet i to uker. Hun har ikke bestemt seg for om hun vil anke kjennelsen.
 • Lager leir for ebola-hjelpere

  Den norske innsatsen i ebola-rammede Sierra Leone begynner nå å ta form, og en gruppe nordmenn starter denne uken arbeidet med å vurdere muligheten for å bygge en leir i Moyamba, 12 mil sørøst for hovedstaden Freetown.