- Litt uskyldig klining er alltid greit

Den tredje Rødnese-lenkegjengen samlet stjernene fra kanalen Bliss, og Linni fikk fylle bensin for første gang i sitt liv. Eller var det diesel?

 Foto: Silje Linnerud Næss/TV3
Foto: Silje Linnerud Næss/TV3

Hver dag i to uker samler P4 og Rødnesedagen sammen kjendiser, som lar seg lenke sammen for å samle inn penger til Redd Barna.

 

Onsdag var det Bliss-kjendisene fra programmene « Linni» og « Petter elsker Mari» som var samlet for å gjøre noe som fenger for penger.

 

- Det kommer til å bli en veldig morsom dag, også håper jeg selvfølgelig at vi kommer til å samle inn masse penger til Redd Barna, med mye forskjellige morsomme stunt, sier Petter Pilgaard.

 

Jentene i gjengen, Linni Meister og Mari Haugersveen, sier det føles bra å være med på å samle inn penger til Rødnesedagen og Redd Barna.

 

- Vi gleder oss til å gå på do da, siden vi er lenket sammen. Det er slik at jeg må sitte på fanget hennes, men alt for å støtte Redd Barna!

 

P4-reporterne Mari Aftret Mørtvedt og Eigil Andersen har laget en oppsummering av lenkegjengen, og den kan du høre ved å klikke på lydlinken øverst i artikkelen.

Bildegalleri