- Skulle ønske John Arne kunne sette på en klesvask innimellom

Premiere på «Bloggerne».

GIFT: John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise. Foto: NTB scanpix
GIFT: John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise. Foto: NTB scanpix

Mandag kveld var «Bloggerne» tilbake på TV, denne gangen med fotballstjernen John Arne Riise og kona Louise Angelica. Og, siden det er kvinnedagen i dag, måtte vi jo høre hvordan det er med likestillingen hjemme hos familien Riise.

- Jeg har bodd så mange år i utlandet, så jeg klarer ikke helt å følge med på når det er kvinnedag og morsdag i Norge, sier Louise Angelica Riise til P4.

- Håper han lager middag
Hun håper imidlertid at John Arne Riise legger merke til dagen og kommer hjem med roser.

- Og så kan jeg kanskje håpe at han lager en middag, ellers så har jeg ikke noe forhold til slike merkedager, sier bloggkjendisen.

Riise forteller at heller ikke han er så opptatt av de «spesielle» dagene.


- Jeg føler at det er viktig å feire den du er sammen med, hver dag, og ikke bare på merkedagene. Men i dag blir det en koselig lunsj og middag, sier John Arne. 


Saken fortsetter under bildet.
riise
MANGE TRIUMFER: John Arne Riise har opplevd mange store øyeblikk på fotballbanen. Her feirer han Liverpools store Champions League-triumf sammen med Vladimir Smicer, i 2005. Foto: Ap

- Hun er sjef på hjemmebane
Å være gift med en fotballspiller kan av og til være utfordrende, særlig når det gjelder husarbeidet.

- Jeg skulle kanskje ønske at han gjorde mer enn han gjør. Men jeg har også stor respekt for at han trener mye, så når han først er hjemme, så er han sliten. Da blir det jo til at jeg gjør veldig mye hjemme. Men sånn som det kommer frem på «Bloggerne» så skulle jeg kanskje ønske at han kunne satt på en vask en gang, med svette gymklær og sånne ting, sier Louise Angelica.

- På hjemmebane er det hun som er sjefen, jeg bare følger etter. Men hun følger etter når det gjelder min fotball, så vi er ganske delt i våre oppgaver, sier John Arne Riise.