Bildet fra «Skam»-stjernens mor skaper fortvilelse blant fansen

– Ikke noe nytt for oss.

«CHRIS» OG «WILLIAM»: Herman Tømmeraas (t.v.) og Thomas Hayes (som har sluttet i «Skam») på den røde løperen i forbindelse med lanseringen av en kleskolleksjon, sommeren 2016. Foto: NTB scanpix
«CHRIS» OG «WILLIAM»: Herman Tømmeraas (t.v.) og Thomas Hayes (som har sluttet i «Skam») på den røde løperen i forbindelse med lanseringen av en kleskolleksjon, sommeren 2016. Foto: NTB scanpix
Sesong tre av «Skam» er nettopp ferdig, og spekulasjonene rundt sesong fire, som ble bekreftet av NRK i desember, er for lengst igang.

I en uhøytidelig avstemning hos Side2 før jul, svarer flesteparten, ca 45% av de rundt 174.000 personene som har stemt, at de tror at «Penetrator-Chris» får hovedrollen i den nye sesongen.

Men nå er det full forvirring om «Penetrator-Chris», spilt av Herman Tømmeraas, sin videre rolle i serien, skriver Dagbladet.

Årsaken er et bilde moren til Tømmerraas la ut på Instagram i romjulen. Her kommer det fram at sønnen er klar for å reise i militæret.

Saken fortsetter under bildet

Hjælp, snart militæret for førstefødten!! Hvor har årene blitt av??????

Et bilde publisert av Runi Tømmeraas (@runitimber)«Sad, but proud»
Reaksjonene blant fansen på de mange ulike fangruppene til «Skam» har ikke latt vente på seg, og også på Instagram-bildet har en rekke utenlandske fans kommentert:

«No way. Skam is not gonna be the same without him!»

«I'm so sad of don't see Chris in 4 season of Skam but I'm so proud of you. Please @hermantommeraas don't forget that you are a wonderful boy and we love you with all heart»

«So Herman will not be in the season 4 of Skam?? But Chris and Eva?? Whatever I'm proud of him! ???»

«I'm proud of @hermantommeraas , but I'm also so sad that he doesn't have a part in Skam4 ??Italy loves you Herman!»

Vil ikke si noe
Nå skal det presiseres at ingenting verken er bekreftet eller avkreftet når det gjelder Tømmeraas' deltakelse i sesong fire. Kanskje kan svaret fra «Skam»-sjefen i NRK berolige fansen.

– Det er ikke noe nytt for oss at «Skam»-skuespillerne håndterer skolegang, jobb og andre oppdrag samtidig. Det er regelen heller enn unntaket, sier redaksjonssjef i NRK, Håkon Moslet, til P4.

Fra tidligere er det kjent at den nye sesongen har premiere våren 2017.

Så da er det bare å vente videre.


skam
SUKSESS: NRK har bekreftet at det blir en ny sesong med «Skam». Foto: NRK