Christer Falck: – Vi besvimte og mista håret

Ikke alltid bare lett å være deltager i reality-programmet Robinson.

UTFORDRENDE: Det var ikke bare fryd å gammel på TV3 Programmet Robinson Foto: P4
UTFORDRENDE: Det var ikke bare fryd å gammel på TV3 Programmet Robinson Foto: P4

– Man sitter jo bare å husker de fine tingene, selv om jeg ikke alltid hadde det like godt der ute.

Det sier Christer Falck som gjestet fredagens Radiofrokost på P4. Han var i studio i anledning TV3s 30-års dag. Og hadde mange gode historier fra flere år i programmet Robinson. 

– Du, det er bare gode minner. Det tror jeg er de beste 17 åra jeg har hatt. Verdens beste sommerjobb, sier han til Radiofrokosten.

Det var ikke bare fryd og gammen det første året han var med i produksjonen, året han var med som deltager.

– Jeg gikk jo ned 17 kg på 50 dager eller noe, det går jo utover både hode og kropp det. Du blir veldig svimmel og du går og besvimer hele tiden.

Prøvekaniner
Falck forklarer at siden han var med på første sesong, ble de brukt som en slags «mal» for å finne ut hvor mye mat deltagerne skulle få, og for å teste hvor grensa gikk. Han har i ettertid, med sin egen erfaring som deltager, valgt å være hakket snillere med senere deltagere.

– Så etter det var jeg programleder og da måtte vi liksom gi de litt ekstra ris i premie hvis vi så at de begynte å svimle med øynene. 

Saken fortsetter under bildet
Christer
1999: Her har vi en 30 år gammel Christer Falck samme år han var deltager i første sesong av Robinson. Foto: NTB scanpix

Falck forteller videre om diverse konsekvenser deltagerne opplevde både under og etter innspilling.

– Men det som også var litt gøy, eller ikke gøy da, var at det året jeg var med mista nesten alle deltagerne håret når de kom hjem fordi at vi ikke fikk noe næring. 

30-årsdagen er ikke noe han glemmer med det første. Han forteller at han begynte å mistet håret på bursdagen, og tenkte at tretti års-krisa har starta. 

– Også begynte jeg å snakke med andre deltagere «hæ du og?» alle hadde mista håret.