Dette er alle kjendisers ukjente bestevenn

– Jeg vil bare få folk til å le, det er hovedmålet mitt.

PHOTOSHOP: Obamas ukjente venn. Foto: AverageRob
PHOTOSHOP: Obamas ukjente venn. Foto: AverageRob
«AverageRob» beskriver seg som en middelmådig fyr fra Belgia. Han er Obamas hemmelige venn du aldri har hørt om og han som henger med de mest kjente i hele verden - på bilder iallefall. 

– Jeg vil bare få folk til å le, det er hovedmålet mitt. Jeg har alltid vært klassens klovn, nå er jeg bare en klovn på Instagram, sier han til P4.

Den gøyale komikeren har blitt kjent gjennom Instagram ved å photoshope seg inn i bilder med kjendiser i de fleste situasjoner.

Rob sier til P4 han får masse meldinger fra folk som sier at han gjør dagen deres, og føler det er det mest fantastiske med sosiale medier. 

– Det er noen som sikkert tror at bildene er ekte, men jeg føler jeg allerede i bioen min avfeier haterne med å skrive 'Haterne vil tro det er photoshop', så derfor tror jeg folk setter pris på spøken, og heller liker det i stedet. Noen tror sikkert det er ekte hvis de er høye eller fulle, men innser det er ekte morgenen etter.

Her er han med kjendisparet Blake Lively og Ryan Reynolds.


«Jeg hadde den rareste drømmen inatt, Ryan Reynolds var faren min og Blake Lively skiftet bleie på meg... to ganger. Usikker på om det bare er kleint eller et livsmålet.»

På å redigere hvert bilde bruker han ca. 3-4 timer, men det som tar mest tid er å velge de rette bildene, forklarer Rob. 


«Den eneste kjendisen jeg faktisk har møtt er «Vine'eren» Jarome Jarre. Vi møttes i Paris og gikk rundt å snakket om fremtidige planer og prosjekter vi kunne gjøre sammen. Han er en veldig kul fyr, og et godt forbilde.»

Her er han hos talkshowhosten Ellen DeGeneres for å vise frem talentene sine. 

Ellen: 'Do you have any special talents?' Me:

Et innlegg delt av Average Rob (@averagerob)


Komikeren forteller at han føler han er i en veldig heldig posisjon, fordi Instagrammen skaffer han morsomme jobber. For tiden jobber han for et Belgisk satire blad. (Humo.be) der lager han mest morsomme videoer, så det blir ikke mye photoshop relatert arbeid der.

Her med «Queen B».

OH MY GOD!! CAN I LISTEN TO YOUR BELLY?!?! ????????

Et innlegg delt av Average Rob (@averagerob)


«Mitt favorittbilde er det hvor jeg løper med Obama og Biden, han er også den kjendisen jeg kunne tenkt meg å møte å ha en samtale eller bilde med for å gjøre 'Bromancen' vår virkelig», sier Rob.

Definitely NOT gonna miss the monday morning jogs at the White House...

Et innlegg delt av Average Rob (@averagerob)

When you've got the shittiest job at the White House... ????????

Et innlegg delt av Average Rob (@averagerob)