Dette er de mest leste P4-sakene i 2017

Vanvittige millionpremier, politioppfordringer og spesielle julekort har engasjert P4s lesere i året som har gått.

MYE LEST: Dette er de mest leste sakene på P4.no i året som har gått.
MYE LEST: Dette er de mest leste sakene på P4.no i året som har gått.

JANUAR: Hør Petter Pilgaard få «Lothepus» til å gå Fem På

petter lothe
Foto: Alex Iversen/TV2

I årets første måned var det en Lothepus-feber i landet som få hadde sett for seg. Det preget også nettsakene til P4, og den aller mest lest saken i januar handlet om da Petter Pilgaard fikk Leif Einar «Lothepus» Lothe til å tro at han hadde lovet bort en konsert og et heftig pyroshow til ungepikeidolene Marcus og Martinus. Helt gratis selvsagt.

Dette ble for øvrig årets mest leste sak på P4.no.


Lotto
Foto: Shutterstock

Den mest leste saken i februar handlet om firebarnsmoren Beverly Doran (37) som havnet på britiske avisforsider etter at hun vant svimlende 14,5 millioner pund (ca 150 millioner kroner) i lotto.

Én som derimot måtte se langt etter pengene, var Dorans ekskjæreste, Sean Priestley.


Voldtatt
Foto: Shutterstock

Den amerikanske kvinnen Helen Reynolds (88) opplevde sitt livs mareritt da hun ble forsøkt voldtatt i sitt eget hjem i Pennsylvania.

Men hun tenkte lynraskt, og sa tre ord som gjorde at hun slapp unna. Historien ble den mest leste i mars.


sfdg
Foto: P4

I kjølvannet av Farmen kjendis-suksessen på TV 2 blomstret (noe overraskende for noen) kjærligheten mellom Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard.

På direktesendt radio fortalte Vendela om sin kjærlighet for Petter, og det resulterte i den mest populære nettsaken for april.


Ariana Grande
Foto: AP

22. mai ble 22 mennesker drept og 119 personer skadet i et bombeangrep i Manchester. Angrepet skjedde like etter en Ariana Grande-konsert i Manchester Arena, og flere av de døde og skadde var barn og ungdom som hadde vært på konserten.

Etter angrepet skrev Grande en twittermelding, som en trebarnsfar senere reagerte på. Svaret hans gikk deretter viralt.
datter
Foto: Privat

En far fra Oregon i USA skapte voldsom debatt i sosiale medier etter at han delte et helt spesielt bilde av datteren sin.

«Jeg brukte å være ganske dømmende i sånne saker. Så fikk jeg barn», skrev blant annet en mor i kommentarfeltet. Saken ble den mest leste på P4.no i juni.


Restaurant
Foto: Bo Enström/Privat

En svensk restaurant så seg lei på at gjester forsynte seg grådig av buféen, og satte deretter opp skilter med et spesielt budskap til de besøkende.

Restauranten ble senere hyllet for valget sitt.


face
Foto: Skjermdump/Facebook

Vi får alle fra tid til annen venneforespørsler på Facebook fra folk vi ikke aner hvem er, eller gjerne fra noe som tydelig er en falsk profil.

Så mange synes det er et irriterende fenomen at en sak som omhandlet hvordan man kan unngå de falske venneforespørslene ble den mest leste på P4.no i august.

henriette
Foto: henot.blogg.no

Blogger Henriette Otervik (22) fikk mye oppmerksomhet etter at hun hadde fått en noe spesiell henvendelse fra en mann på Snapchat. Hun ble tilbudt penger for å sende et dristig bilde av seg selv, og høstet mye ros for responsen hun gav mannen. 
Politimann Emil Kågströms oppfordret i høst foreldre til å være forsiktige med hvordan de snakker om politiet med barna sine. 

«Dette kan være veldig ødeleggende for et barn», skrev han blant annet i et Facebook-innlegg. Det ble den mest leste saken i oktober.


linda maria
Foto: Privat

Historien om Linda Maria Dürr Jensen (26) fra Skövde i Sverige som ble opprørt da hun hadde besøkt sin lokale Kappahl-butikk var den mest leste i årets nest siste måned. 

– Kommer aldri til å handle der igjen, var reaksjonen hennes etter et butikkbesøk. Forklaringen butikken senere kom med omtalte Jensen som feig.


DESEMBER: Faren ble sint da han så julekortet datteren (7) hadde fått på skolen
julekort
Foto: Privat

Historien om faren som ble rasende etter at datteren kom hjem fra skolen med et noe spesielt julekort ble den aller mest leste saken i desember.

«Hva i helvete er dette??», skrev pappaen på Facebook. Siden beklaget skolen.