Her er Brad Pitts første ord etter skilsmissen

- Veldig trist.

SJOKKBRUDD: Angelina Jolie og Brad Pitt, her avbildet i 2015, skal skilles. Foto: Reuters
SJOKKBRUDD: Angelina Jolie og Brad Pitt, her avbildet i 2015, skal skilles. Foto: Reuters

Tirsdag ettermiddag norsk tid kom meldingen om at Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) går fra hverandre etter to års ekteskap. Paret har vært sammen siden 2004.


Det var kjendisnettstedet TMZ som først rapporterte om bruddet, men nå har begge skuespillerne bekreftet at skilsmissen er et faktum.


Oppfordring til pressen
I en pressemelding gjengitt av People, sier Brad Pitt at han er opptatt av at det nå blir tatt hensyn til barna.

- Dette er veldig trist, men det som betyr noe nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig pressen om å gi dem det spillerommet de trenger i denne vanskelige tiden, sier Pitt.

Ifølge TMZ skal årsaken til bruddet blant annet være ulikt syn på hvordan parets seks barn skal oppdras. Kilder sier til nettstedet at Jolie skal være ekstremt opprørt over Pitts oppdragelsesmetoder.

Hun skal også ha gått lei av Pitts alkohol- og hasjbruk.

Andre nettsteder, som Page Six, hevder at Brad Pitt skal ha vært utro mot Jolie med den franske skuespilleren Marion Cotillard (40). Cotillard spiller mot Pitt i den romantiske thrilleren «Allied».

jolie pitt
SLUTT: Brad Pitt og Angelina Jolie skal ha vært separert siden 15. september. Foto: AP

Giftet seg i 2014
Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i en privat seremoni på den eksklusive franske vingården Château Miraval i 2014, etter å ha vært sammen siden 2004. 

De to møttes på settet til filmen Mr and Mrs Smith i 2004. Brad Pitt var på den tiden gift med Friends-stjernen Jennifer Aniston, et ekteskap som ble regnet som et av Hollywoods mest stabile.

Paret har i alt seks barn, hvorav tre er adopterte. Jolie skal nå kreve foreldrerett til alle seks barna alene, mens hun skal være innstilt på å gi Pitt besøksrett.


barn
STOR FAMILIE: Paret har tre biologiske barn og tre adopterte barn. Her er Angelina Jolie, med datteren Zahara, og Brad Pitt, med sønnen Maddox, på tur i India i 2006. Foto: AP