Her skjeller han ut «Luksusfellen»-Hallgeir: - Nå klikker det for meg!

Ble sint da bilen ble solgt.

Christer Scott Johnsen (34) og Lisa Lotte Nilsen (24) lever et tilsynelatende perfekt familieliv i Flateby i Akershus, men sløsing av penger og 3.4 millioner i gjeld er i ferd med å ødelegge idyllen og forholdet. 

Bytter inn den dyre bilen
De to møttes på nettstedet «Sukker» for fire år siden. To måneder senere flyttet de inn sammen, og sammen har de fått sønnen Theo. Christer, som jobber som maskinoperatør, har en årsinntekt på 510.000 kroner, samtidig som forholdet til penger er relativt løssluppent.

Bilen til Christer er en stor, daglig utgift. «Luksusfellens» økonom, Hallgeir Kvadsheim, velger å selge 34-åringes Nissan Qashqai, og bytte den ut med en langt billigere bil.

Først går Johnsen med på dette, men etter å ha prøvd «billig-bilen», endrer han raskt mening.

Bilen starter ikke - og Christer må faktisk få hjelp fra kamerateamet til å dytte den igang. Dette gjør at begeret renner over.

- Akkurat nå er jeg dritforbanna, så jeg klarer ikke å prate på en annen måte enn det jeg gjør nå. Skal jeg sitte igjen med et forpult skrap, da, som står utenfor, som det er restgjeld på? Hva faen skjedde, utbryter 34-åringen.

Saken fortsetter under bildet
hallgeir
OVERRASKET: «Luksusfellen»-økonom Hallgeir Kvadsheim får en utskjelling han aldri har opplevd maken til. Foto: TV3

Kvadsheim opplyser om at de fikk 140.000 kroner for bilen de solgte - noe som fyrer opp Christer ytterligere.

- Fikk du 140.000 for Qashqaien? Du kødder med meg nå, eller? Nå trenger jeg en pause, for dette her er bare ren idioti, altså, sier Johnsen - mens han går ut av rommet.

- Hva i helvete. Fuckings, altså. «Eksperter»! What the fuck. Nå klikker det for meg, altså, roper 34-åringen på vei ned trappa.

SE VIDEO AV UTBRUDDET ØVERST I ARTIKKELEN!

Saken fortsetter under bildet
christer
IKKE BLID: Christer nærmest freser av sinne idet han forsvinner ned trappa. Foto: TV3

Hallgeir Kvadsheim sier i etterkant at han ble svært overrasket over episoden.

- I løpet av min «Luksusfellen»-karriere har jeg aldri opplevd et sånt raseriutbrudd, det var skikkelig ubehagelig. Det har vært uenigheter og høy temperatur tidligere, men aldri så voldsomt,  sier Hallgeir Kvadsheim til Seoghør.no.

Han understreker overfor nettstedet at de to har skværet opp nå.


50.000 på én bytur
Christer brukte i mange år svimlende summer på fest og moro, noe som har satt dype spor i økonomien hans.

- I mine yngre dager brukte jeg mye penger på byen, og da mener jeg veldig mye penger. På én kveld har jeg vært oppe i over 50.000 kroner, forteller Christer til «Luksusfellens» eksperter.

Saken fortsetter under bildet
Luksusfellen
GODE HJELPERE: Veteranøkonom Hallgeir Kvadsheim og psykolog Cecilie Linumog forsøker å redde den skakkjørte økonomien til Christer (34). Foto: TV3

Etter at han ble far, fikk han mindre tid til andre ting. Dette erstattet han med gambling, som han tapte store summer på. 

Kjæresten Lisa er frustrert og såret og sier at hvis han ikke stopper nå, gambler han også bort familien. 

- Det sårer meg at han klarer å gjøre det mot meg, sier Lisa gråtkvalt.

Saken fortsetter under bildet
Luksusfellen
LEI SEG: Lisa Lotte Nilsen (24) er svært skuffet over kjæresten. Foto: TV3


Paret har også vært på flere ferier sammen, til blant annet Thailand og Tyrkia, selv om de egentlig ikke har hatt økonomi til det. 

- Den første turen til Thailand vet jeg ikke helt hvordan jeg finansierte, for det har vært så mye surr i økonomien min. Det føler som at hodet mitt skal eksplodere hvis jeg tenker for mye over det, forteller Christer.

Gjelden hans er ikke bare til banken. Han har også lånt litt her og der av foreldrene opp igjennom årene. Christer forteller at summen i hvert fall er på over 400.000 kroner. I tillegg til dette har han en total gjeld på 3.4 millioner kroner.

Hvordan det går med familien, kan du se på TV3 onsdag klokken 20.30. 

LES OGSÅ: Lena (35) får sjokk når hun får vite hvor mye hun sløser bort