American Express trakk Tori Spelling for retten - nå må hun punge ut

Beverly Hills 90210-stjernen tapte i retten.

DØMT: Skuespiller Tori Spelling er dømt til å gjøre opp for seg. Foto: AP
DØMT: Skuespiller Tori Spelling er dømt til å gjøre opp for seg. Foto: AP

Selv om du er en verdenskjent skuespiller, og har spilt i en av tidenes største TV-serier, så betyr ikke det nødvendigvis at du har stålkontroll på finansene.Det er Tori Spelling et godt eksempel på, etter at hun tapte et søksmål om betaling til et kredittkortselskap, i følge danske BT.

For en Hollywood-kjendis burde ikke summen være rare greiene, i underkant av 40.000 dollar.

Beløpet stammer fra i fjor sommer, og kredittkortselskapet American Express ble så lei av å vente, at de tok Spelling for retten. Der tapte hun, og må nå betale tilbake beløpet hun skylder, pluss omkostninger.

Har vært i økonomisk knipe tidligere
I følge BT har ikke Spelling, eller noen av hennes representanter, uttalt seg om saken, men «90210»-stjernens mor har tidligere fortalt om datterens finansiell situasjon.

I januar fortalte Candy Spelling til det amerikanske nettstedet TMZ, at hun må dekke noen av datterens regninger, på grunn av en «ekstravagant» livsstil.

– Jeg betaler for ting til huset, barnas skolegang og mat. Men ikke for andre ting, sa moren den gangen.

Tori Spelling spilte Donna Martin i den populære TV-serien Beverly Hills, 902100, i 10 år på 90-tallet. Faren hennes Aaron Spelling, var en av verdens mest kjente produsenter, og sto bak serien datteren spilte i.