Dorthe Skappel: – Det gjør meg eitrende forbanna

Misbrukes i reklamer for hudkrem.

RASER: Dorthe Skappel tar et usminket oppgjør med reklame-misbruket. Foto: Instagram/dortheskappel
RASER: Dorthe Skappel tar et usminket oppgjør med reklame-misbruket. Foto: Instagram/dortheskappel
TV2s profilerte programleder Dorthe Skappel (54) er lei av å bli misbrukt i ulike reklamer på nettet.

Skappels ansikt har gjentatte ganger blitt brukt i reklamer for blant annet hudkremer – uten at hun selv har godkjent dette.

I en video hun har publisert på sin egen Instagram-konto, og som du kan se nederst i saken, tar hun et kraftig oppgjør med svindelen.

– Jeg er forbanna. Forbanna fordi noen misbruker ansiktet mitt i reklame. Reklame for hudkremer som jeg visstnok skal anbefale på det varmeste, sier Skappel i videoen.

Hun fortsetter med å poengtere at alt er gjort uten hennes godkjennelse.


Vil ikke skjule rynkene
– Ha bare én ting klart: Jeg har aldri stilt opp for noen hudkrem, jeg aner ikke hva disse produktene er, og jeg misliker sterkt at noen bruker mitt ansikt og mine bilder til å reklamere for noe som jeg overhodet ikke har godkjent. Det er frekt, det er ulovlig og det er ekkelt.

Skappel advarer samtidig folk mot å la seg svindle.

– Det toppet seg da en minstepensjonist sendte meg en sms og skrev at hun var blitt loppet for 1500 kroner. Hun hadde bestilt ett av disse produktene, men ikke fått det. Dermed var jeg indirekte involvert, og da fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe, sier Dorthe Skappel til P4s Radiofrokost.

Hun stilte helt usminket i den ett minutt lange videoen.

– Jeg går sånn hver eneste dag, jeg, så det er ikke akkurat noe nytt i min verden. Jeg har bakgrunn fra modellverdenen og TV, og der er man veldig opptatt av at alt skal være perfekt hele tiden. Men jeg fant ut at jeg ikk kan fortsette med det. Jeg blir eldre, og kan ikke skjule at jeg får rynker og valker. Så jeg fant ut at jeg ville formidle at «okei, sånn er jeg, og det er helt greit».

Vi har tidligere skrevet om Vendela Kirsebom, som har gått hardt ut mot lignende misbruk.

Nå er jeg RASENDE??

A post shared by @dortheskappel on