Familievenn: Melania Trump hater rollen som førstedame

Trives ikke med det nye livet.

MISFORNØYD: Venner av Trump-familien mener at Melania Trump ikke trives med sitt nye liv som førstedame.  Foto: Reuters
MISFORNØYD: Venner av Trump-familien mener at Melania Trump ikke trives med sitt nye liv som førstedame. Foto: Reuters

Siden 20. januar har livet til familien Trump blitt snudd på hodet. Fra å være en forretningsfamilie som levde livets glade dager i Trump Tower i New York, har de blitt verdens mektigste presidentfamilie. 


Denne endringen hevder nå flere at ikke alle i familien er like fornøyde med. En venn av familien, Phillip Bloch, som også er Melanias stylist, avslører i et intervju med US Weekly at førstedamen ikke trives med sin nye tilværelse. 

– Dette livet var aldri hennes drøm, det var Donald's. Det har blitt for mye å takle og hun skjuler seg stadig mer, forteller Bloch til magasinet. 

Saken fortsetter under bildet
Trump
FAMILIE: Helt siden Donald Trump ble president 20. januar har familien bodd hver for seg. Melania og sønnen Barron i New York, Donald Trump i «Det hvite hus». Foto: AFP


Lever innendørs
Melania har allerede fått kritikk for å ikke involvere seg nok og familiens bosituasjon har allerede fått mye oppmerksomhet. Melania bor nemlig ikke i «Det hvite hus» sammen med sin mann, hun bor i deres eksklusive New York-leilighet sammen med parets sønn, Barron.

Hun går lite ut og sønnen blir ifølge kilder tett på familien fraktet til og fra privatskolen i hemmelighet hver dag, skriver danske BT.  

Noe av det som irriterer henne mest skal være den økte kontrollen rundt familien. En venn av familien forteller at det ikke var slik hun ville at livet hennes skulle bli.

– Hun har det virkelig ikke bra og hun hater livet som førstedame, sier kilden til US Weekly. 

Det er ikke bare Melania som er misfornøyd som førstedame. Meningsmålinger viser at hun er en av de aller mest upopulære førstedamer USA har hatt gjennom tidene. Kanskje ikke så rart at hun holder seg unna rampelyset.