Se det absurde intervjuet med Jim Carrey

– Jeg eksisterer ikke, det finnes ingen meg.

ABSURD: Det mest bisarre rød løper-intervjuet noen gang, mener E! News. Foto: AFP
ABSURD: Det mest bisarre rød løper-intervjuet noen gang, mener E! News. Foto: AFP

Da den folkekjære komikeren og skuespilleren Jim Carrey (55) inntok New York Fashion Weeks røde løper på Harper Bazar's ICONS event fredag kveld, ble det et intervju noe utenom det vanlig.


Carrey skulle intervjues av Catt Sadler fra E! News, og det hele starter med at komikeren tar seg en ekstra runde rundt reporteren før han stopper og svarer på spørmålene – på sin helt spesielle måte.

– Det er ikke noen mening med noe av dette. Jeg ville bare finne det mest meningsløse å bli med på, og her er jeg. Du må innrømme det er helt meningsløst, sier komikeren i klippet som også blant andre Forbes har omtalt.


– Tror ikke du eksisterer
Sadler sperrer opp øynene, men beholder roen og svarer med at de hyller ikoner her ikveld. 

– Jeg tror ikke på ikoner. Jeg tror på personligheter. Jeg tror ikke du eksisterer, men det er en deilig parfyme i luften, svarer Carey. 

Litt senere tar det helt av.

– Nei jeg har ikke pynta meg, det finnes ingen meg. Vi betyr ingenting. Ting bare skjer. Og det er samlinger av tetraeder som beveger seg sammen. du må skjønne, dette er ikke vår verden. Det er det som er greia, vi betyr ingenting. Og det er gode nyheter, avslutter stjernen og går sin vei. 


Se hele det bisarre intervjuet her: