«Mamma til Michelle» avslører bryllupsnyhet på Instagram

Gifter seg i 2018.

GIFTER SEG: Den populære bloggeren Anna Rasmussen gifter seg med Jan Lossius. Paret har barnet Lucas sammen.  Foto: NTB scanpix
GIFTER SEG: Den populære bloggeren Anna Rasmussen gifter seg med Jan Lossius. Paret har barnet Lucas sammen. Foto: NTB scanpix
Anna Rasmussen (21), også kjent som «Mamma til Michelle», kunngjorde i februar 2017 at hun og kjæresten Jan Lossius (24) var forlovet.

Bare seks måneder senere avslørte hun at bryllupet var avlyst på grunn av en travel høst med blant annet boklansering, flytting og deltakelse i «Skal vi Danse». Hun trakk seg senere fra dansekonkurransen, og forklarte på bloggen at det var et valg hun tok før hun avlyste bryllupet. 

Nå ser det derimot ut som at et bryllup er nært forestående, skriver Seher.no. Tirsdag delte 21-åringen et bilde av seg selv og forloveden på Instagram med teksten «Det blir bryllup i 2018!!»

Saken fortsetter under innlegget

DET BLIR BRYLLUP I 2018!! Klikk på link i bio???? @mammatilmichelle

A post shared by Anna Rasmussen (@mammatilmichelle) on


Åpner seg
På bloggen skriver hun at det har vært mye frem og tilbake mellom duoen etter at de ble forlovet i februar.

Rasmussen har vært nokså taus på bloggen når det kommer til hvordan det står til mellom henne selv og Jan etter at bryllupet ble avlyst i høst, men nå åpner hun seg.

«Nå har vi vært enig om når det skal skje lenge, og gledet oss sammen. Det har vært deilig å kjenne på det selv først, før jeg faktisk brettet alt ut til alle. Nå gleder jeg meg til å ha en skikkelig bryllupsblogg gjennom hele 2018, og håper inderlig dere har lyst å være med på denne fantastiske reisen sammen med oss,» skriver hun på bloggen. 

Saken fortsetter under bildet
annarasmussen
BRYLLUP: Anna Rasmussen delte tirsdag et bilde på Instagram hvor hun avslører at det blir bryllup i 2018. Foto: NTB scanpix

Spennende tid
I oktober i fjor kom lille Lucas til verden. Han er parets første barn sammen, men Anna har datteren Michelle (6) og sønnen William (2) fra tidligere forhold. 

Hun fortalte til Seher.no at hun har funnet mye støtte i Jan og at hun er svært takknemlig for den gode hjelpen hun har fått med barna.

På bloggen røper hun at leserne har mye spennende i vente.

«De neste dagene/ukene skal jeg røpe alt om hvor og når bryllupet vårt skal være. Samtidig som jeg selvsagt skal vise frem alt fra innbydelser til bridemaids–bokser som skal gis ut nå i januar. Jeg gleder meg!»

LES OGSÅ: Dette er bryllupsgjestene fra helvete