Meghan Markles halvsøster raser mot prins Harry

Prinsens uttalelser falt ikke i god smak hos Meghans halvsøster.

LYKKE: Paret feiret julen sammen med Harrys familie. Foto: Reuters
LYKKE: Paret feiret julen sammen med Harrys familie. Foto: Reuters
Det nyforlovede paret Meghan Markle og prins Harry er å se i media støtt og stadig, men denne gangen var det Harrys uttalelse som fikk skuespillerinnens søster til å se rødt. 

Under et intervju med den britiske radiokanalen Radio 4 snakket prinsen om hvordan det var å ha med forloveden å feire jul sammen med den britiske kongefamilien, skriver nettstedet Inquisitr.com. Prinsen fortalte gledelig om hvordan familien elsket å ha Meghan med på julefeiringene, og at hun hadde det veldig bra. 

Men Harrys neste kommentar var et stikk til Markles familie. Prinsen fortalte stolt hvordan Meghan hadde klart å tilpasse seg til den kongelige familien sine juletradisjoner.

– Hun har gjort en veldig bra jobb, og hun er på tur inn i familien, vi er vel den familien hun aldri har hatt, uttalte prins Harry i intervjuet. 

I følge Samatha Grant, Meghans eldre halvsøster, stemmer ikke denne påstanden. Og 52-åringen uttrykte seg på twitter

«Hun har faktisk en stor familie som alltid har vært der for henne» uttaler Samantha på Twitter.


I følge The Sun har Samantha aldri vært redd for å uttale seg om sin søster etter nyhetene om forlovelsen ble offentlig. Grant gratulerte søsteren Meghan med forlovelsen og sa forholdet deres virket «ekte og normalt».

I 2008 derimot kalte Samantha søsteren for en «social climber», og sa at den kongelige familien ville blitt forferdet hvis de fant ut hvordan hun har behandlet sin ekte familie. Og mente hun iallefall ikke var kongelig materiale. 
For øyeblikket promoterer Samantha en «Tell all» bok om sin barndom med Meghan, og alle deres familiehemmeligheter. Boken skal hete «Dagboken til en prinsesses påtrengende søster».

Glad
FORLOVET: Her er det lykkelige paret ved Kensington Palace. Foto: AFP