Michael Jacksons datter: – Jeg ble seksuelt misbrukt

– På ingen måte noen god opplevelse.

TØFF TID: Paris Jackson (18) forteller om selvmordsforsøk og et seksuelt overgrep i intervjuet. Foto: AFP
TØFF TID: Paris Jackson (18) forteller om selvmordsforsøk og et seksuelt overgrep i intervjuet. Foto: AFP
Michael Jacksons datter, Paris, rørte en hel verden da hun tok ordet under minneseremonien for den avdøde popkongen i juli 2009.

Den gangen var hun 11 år gammel.

Nå er hun blitt 18, og i et stort intervju med Rolling Stone forteller hun om «livet etter Neverland» - et liv som ikke akkurat kan sies å ha vært rosenrødt.

Paris har slitt med psykiske problemer, og tidligere har det vært kjent at hun forsøkte å ta sitt eget liv som 15-åring. 

LES OGSÅ: Slik skal Paris Jackson ta verden med storm

Saken fortsetter under bildet
paris
RØRENDE: – Jeg vil bare si at pappa har vært den beste faren man kan tenke seg. Og jeg elsket ham så høyt, sa Paris under Michael Jacksons minneseremoni i juli 2009. Foto: Reuters

– Fortalte det ikke til noen
Nå forteller hun også at hun ble seksuelt misbrukt av en helt fremmed person, som var mye eldre enn henne, da hun var 14 år.

– Jeg vil ikke gi så mange detaljer. Men det var på ingen måte noen god opplevelse, og det var veldig vanskelig for meg. Jeg fortalte det ikke til noen, sier hun til Rolling Stone.

I intervjuet snakker hun også om moren, Debbie Rowe. Forholdet til moren var nærmest ikke-eksisterende fram til farens død i 2009.

Paris tok kontakt med moren i 2013, og de siste årene har de to utviklet et nært forhold. Dette ble tydelig for tre uker siden, da Paris la ut et bilde av Rowe, som behandles for brystkreft.

«Er hun ikke fucking fantastisk???», skriver datteren under bildet.

Saken fortsetter under bildet

my badass mom, kickin butt n takin names. ain't she fuckin fabulous????

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on


Paris Jackson, som er kjæreste med den 26 år gamle trommisen, Michael Snoddy, forteller i intervjuet at hun nå har det mye bedre, og at narkotiikamisbruk forhåpentligvis er et tilbakelagt kapittel.

– Pappa ble drept
Hun snakker også om farens død, og sier hun er overbevist om at faren ble drept.

– Det er åpenbart. Alle piler peker på det. Det høres kanskje ut som en vill konspirasjonsteori og bare tull, men alle ordentlige fans og familien vet det, sier 18-åringen.

På spørsmål fra Rolling Stone om hvem som kunne ønske Michael Jackson død, svarer hun «mange mennesker» - uten å utdype.

Hun vil kjempe for rettferdighet for faren, forteller hun.

– Selvfølgelig. Men det er som et sjakkspill. Og jeg prøver å spille sjakken riktig. Det er alt jeg kan si om dette akkurat nå.