Misjonen nominert til prisen for Årets radionavn

Årets radionavn skal kåres, og blant de nominerte er Misjonen med Atle Antonsen og Johan Golden. Klikk deg inn og stem på din favoritt nå!

Kandidatene som er kjemper om tittelen Årets radionavn er klare, og blant de nominerte finner vi blant andre Atle Antonsen og Johan Golden.

 

Antonsen og Golden er fast inventar i Misjonen på P4, og gir deg fasit hver fredag mellom 10 og 12 og i Misjonen destillert hver lørdag klokka 13.

 

Antonsen og Golden er i prinsippet spalteglade herrer, men hvilke som måtte dukke opp av de hittil meget ufaste og ukritisk oppgulpede spaltene er høyst usikkert. « Golden Duck», lokalavisnyhetsspalten « Stopp pressen» og « Ting vi ikke lurte på» er noen av gjengangerne i programmet.

 

Nå skal publikum stemme fram Årets radionavn. På seher.no ligger alle kandidatene ute med bilder og lydklipp, og der kan du gi din stemme til din favoritt.

 

Klikk her for å stemme på Årets radionavn.

 

Dette er de andre kandidatene:

 

Ronny Brede Aase og Live Nelvik

Ronny Brede Aase fra Førde og Oslojenta Live Nelvik tok lytterne med storm da de overtok P3morgen høsten 2009.

 

De er to store personligheter fanget i unge kropper, som de selv sier. Svært forskjellige, men også den perfekte matchen.

 

Et ytterst sjarmerende par, som vekker lytterne med de mest aktuelle gjestene hver dag.

 

Viggo Valle

Viggo Valle er programleder på NRK P1. I snart 25 år har nordmenn droppet skituren for å høre på Påskelabyrinten med Valle bak mikrofonen. Viggo er også programleder for Stjerneklart og God helg på NRK P1.

 

Geir Schau, Henriette Lien og Øyvind Loven

Morgenklubben med Loven & Co hører du fra klokken 0600 mandag til fredag på Radio Norge.

 

Geir Schau, Henriette Lien og Øyvind Loven leder deg igjennom morgenen med godt humør og smittende latter og innfall.

 

Og lytterne vet å sette pris på Bløffmakerene, Kjønnsduellen, Henriettes Røde Løper, Mat Midt i Uken og ikke minst, spalten som får alt fra videregående elever via Stortingspolitikere til banksjefer til å stoppe opp i 5 minutter hver fredag; Geirs Grovis.