– Gwen Stefani (47) venter barn

Håper på jente.

ØNSKER JENTE: Gwen Stefani har tre gutter fra et tidligere ekteskap og ønsker seg en jente denne gangen.  Foto: AFP
ØNSKER JENTE: Gwen Stefani har tre gutter fra et tidligere ekteskap og ønsker seg en jente denne gangen. Foto: AFP
Nettstedet Radar Online melder at Gwen Stefani (47) og Blake Shelton (41) venter sitt første barn sammen. 

Ifølge Seoghør falt sangstjernene for hverandre da de begge var dommere for den amerikanskje versjonen av «The Voice» i 2015. 

De skal ha planlagt graviditeten i flere måneder og Stefani er allerede flere måneder på vei. Ifølge Radar Online har sangeren brukt prøverørsmetoden, noe hun også har gjort tidligere. Hun har sønnene Kingston (11), Zuma (9) og Apollo (3) fra sitt tidligere ekteskap med Gavin Rossdale (51). 

– Gwen elsker å være mamma og Blake har ønsket seg baby lenge. De visste de ikke hadde noen tid å miste, så de har planlagt denne graviditeten ned til hver minste detalj, sier en kilde til Radar Online. 

Saken fortsetter under bildet
Babylykke:
GRAIVD: Gwen Stefani venter barn med kjæresten Blake Shelton. Foto: AFP

Gift to ganger
Countrysangeren Blake Shelton har vært gift to ganger tidligere, men har ingen barn. Han skilte seg fra «Tin Man»-sangeren Miranda Lambert (33) åtte måneder før han og Gwen Stefani gikk ut offentlig med at de var kjærester. 

– Blake dør nesten etter å få barn, men ekskona Miranda utsatte det hele tiden. Gwen sier nå at hun ønsker å oppfylle babydrømmen til kjæresten og hun drømmer selv om å få en jente denne gangen, sa en kilde til UsWeekly tidligere i år. 


Gx @nbcthevoice #takeyourkidtowork #zuma #kingston ????

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on