Sylvester Stallone ryktes død - igjen

Ryktene om at skuespilleren er død har startet igjen – halvannet år etter at de begynte.

FALSKE RYKTER: Atter en gang går det rykter om at Sylvester Stallone er død i sosiale medier. Det er han ikke.  Foto: AFP
FALSKE RYKTER: Atter en gang går det rykter om at Sylvester Stallone er død i sosiale medier. Det er han ikke. Foto: AFP

Sosiale medier er fylt med kondolanser etter at ryktet om Sylvester Stallones død spredte seg som ild i tørt gress over Twitter, ifølge The Sun


Det merkelige ryktet om skuespillerens død startet for halvannet år siden, hvor det da ble sagt at han ble funnet død i sitt hjem i LA i september 2016. 

Det ble senere avslørt som en bløff etter at det ble klart at ryktet ble linket til en nettside som er kjent for å dikte opp og dele falske rykter om kjendiser. 

Saken fortsetter under bildet.
død?
RYKTER: Ryktene startet for 1,5 år siden. Det ble da sagt at skuespilleren ble funnet død i sitt hjem i LA. Foto: AP

Grunnen til at bløffen fikk nytt liv igjen skal ha vært fordi Stallone selv delte en «Creed II»– filmplakat, som er den neste filmen i Rocky–filmserien. Noen forvirrede folk skal da ha tatt til sosiale medier, fortsatt overbevist om at han var død fra ryktet i 2016. 

Kondolanse–meldinger begynte å spre seg på sosiale medier. Enkelte mente at Rocky–skuespilleren hadde dødd av prostatakreft. Men det var full forvirring på Twitter og brukere stilte spørsmål seg i mellom om skuespilleren virkelig er død.

«Er Sylvester Stallone død eller lyver Facebook igjen?», skrev en bruker på twitter.

En annen skrev: «Herregud jeg trodde Sylvester Stallone var død!! Jeg hater internett»

Andre skriver at det er sykt at bløffen har startet igjen og at Stallone ikke er død.

Sist gang skuespilleren ble erklært død av internett ble skuespilleren nødt til å bevise at han fortsatt var i live ved å legge ut et bilde av seg selv på sosiale medier. 

Denne gangen svarte han på bløffen ved å oppfordre fans til å ikke bry seg om den

Stallones bror Frank tok også til sosiale medier for å fortelle fans at broren var i live.