Tilbake etter 11 år: Snart kan du kose deg med 10 nye episoder

2017 blir året du får et gjensyn med «Will og Grace».

TILBAKE: Dette bildet ble tatt av skuespillerne i TV-serien «Will og Grace» i 2006 da siste sesong gikk sin seiersgang. Nå gjør serien comeback. F.v. Eric McCormack, Sean Hayes. Debra Messing og Megan Mullally. Foto: AP
TILBAKE: Dette bildet ble tatt av skuespillerne i TV-serien «Will og Grace» i 2006 da siste sesong gikk sin seiersgang. Nå gjør serien comeback. F.v. Eric McCormack, Sean Hayes. Debra Messing og Megan Mullally. Foto: AP
Fra slutten av 90-tallet og frem til 2006 kunne man følge livet til den homofile advokaten Will, hans bestevenninne Grace og deres eksentriske venner Karen og Jack. 

Serien var manges favoritt og sorgen var derfor stor da programmet avsluttet etter åtte sesonger. Nå kan derimot fansen glede seg for denne uka meldte NBC at «Will og Grace» vil komme tilbake dette året, skriver danske BT

Flere serier fra 90-tallet og tidlig 2000-tall har den siste tiden snakket om gjenforeningsepisoder. Det ble lenge spekulert i om «Friends» skulle lage en ny episode og i forbindelse med Thanksgiving kom «Gilmore Girls» tilbake med fire nye episoder.

Denne gangen dreier det seg derimot om en helt ny sesong av «Will og Grace» med 10 episoder og gjensyn med hele det opprinnelige castet. Både Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally og Sean Hayes har takket ja til å være med i den nye sesongen, melder Hollywood Reporter

Saken fortsetter under bildet


Arbeidet med å få serien tilbake på skjermen begynte allerede i september 2016. Da samlet skuespillerne seg for å spille inn en video som skulle få amerikanere til å stemme ved presidentvalget. Deretter begynte ballen å rulle. 

– Vi er så glad for at en av de aller smarteste, morsomste og viktigste komediene i NBCs historie kommer tilbake, fortalte NBCs styreleder for underholdning, Robert Greenblatt ifølge Hollywood Reporter. 

Og det er ikke bare for NBC serien har vært viktig. «Will og Grace» var en av de første TV-seriene som tok opp problematikken rundt homofiles rettigheter og politiske spørsmål rundt homofili. Skaperne av serien, David Kohan og Max Mutchnick gleder seg til å gå løs på en ny sesong.

– Dave og jeg er i absolutt ekstase over muligheten til å skrive om hva Will, Grace, Jack og Karen tenker på i 2017, sier Mutchnick til Hollywood Reporter.