Vant Dab-adapter, nå kan du vinne

I dag ble de riksdekkende FM-nettene i Nordland slukket. P4 sin patrulje hjalp to lyttere med installering i Henningsvær og nå kan du vinne også vinne et DAB-adapter.

Yngve Nordskag og Jonas Dahlstrup vant hver sin DAB-adapter til bilen i Henningsvær i.f.m. FM-slukkingen i Nordland Foto: MSJ
Yngve Nordskag og Jonas Dahlstrup vant hver sin DAB-adapter til bilen i Henningsvær i.f.m. FM-slukkingen i Nordland Foto: MSJ

P4 og Radio.no har flere patruljebiler i Nordland nå for å hjelpe folk med digitaliseringen av radio etter at FM-nettene til NRK og P4 ble stengt i dag kl.11.11. 


P4 møtte Yngve og Jonas som jobber som guider i Hennigsvær i Lofoten og hjalp dem med å installere DAB-adaptere i deres VW Caraveller. 

-Dette var helt strøkent sier Yngve Nordskag, -I dag skal jeg tippe Lotto også når jeg har sånn flaks at vinner dette i bilen. Han har en eldre VW Caravelle som ham har bodd i lenge mens han har etablert seg som guide og fjellfører i Lofoten. Sammen med kameraten Jonas Dahlstrup driver de nå Nordnorsk Klatreskole. 

Bilen til Yngve hadde strømuttak bak og han fikk installert en PURE Highway 400 Dab-adapter med antenne i sideinduet bak og skjut ledning inne i veggen.

-Dette er et godt tips til alle, sier P4s Olav Fostås som stod for installeringen, sjekk om du har strømuttak bak i bilen så kan du bruke det til antennen og mottakeren. 

Nå kan du også vinne en PURE Highway 400 biladapter ved å sende SMS DAB til 1904 med ditt navn i smsen. 

Vinneren er nå trukket, og den heldige ble Kent Christensen fra Narvik. Vi gratulerer!

P4 har besøkt flere butikker i Svolvær området i dag og de rapporterer om jevn strøm av folk som vil ha installert DAB i bilen eller ha hjelp til kanalsøk på hjemmeradioen sin. 

Trenger du hjelp les mer på p4.no/dab eller radio.no