Fana-guttene kan smile hele veien til banken.
Fana-guttene kan smile hele veien til banken. Foto: P5 Bergen / Pressebilde
De to guttene fra Fana, Alan Walker og Kyrre Gørvell-Dahlls, har begge erobret musikkbransjen. 


Store summer på kort tid
Kygo har skutt fart siden han slo gjennom med "Firestone" i 2014, og har fått jobbe med verdens største artister som Ellie Goulding og Selena Gomez. Alan Walker slo gjennom ett år senere med singelen "Faded", som gjorde han verdenskjent. Musikkvideoen har knust internett med svimlende 1,1 milliard views. 

Ifølge DN har Kyrre Gørvell-Dahlls aka Kygo tjent inn store penger på sine tre selskaper; Sonnicx Music (konserter), Kygo Life (klær og elektronikk) og Kygo AS (streaming, etc.). Hvor han til sammen har fått inn 50 millioner kroner på ett år, i tillegg til 3 millioner som personlig lønn. 

19 år gamle Alan Walker tjente i fjor 26,7 millioner kroner og sitter igjen med 13,7 millioner. Noe manageren mener er et resultat av en bratt stigningskurve. 

– Selv om Kygo-suksessen har tatt fart og utviklet seg i raskt tempo, har Alan hatt en enda kjappere vekst og stigningskurve, sier bergenseren Gunnar Greve til 730.no.  

PS! I disse dager gjør Alan Walker et samarbeid med Gavin James med sangen "Tired" som vi selvfølgelig spiller på P5 Bergen. Flere kanaler