Hvordan hadde du reagert hvis radioen din plutselig snakket direkte til deg? Video: P4
0:00 | 5:16
I går kveld dro P4s reporter Kjetil Hugin hjem til Mona Lisa Pettersen på Kløfta. Hun fikk beskjed om at han var der for å ta bilder av henne ettersom hun var en av finalistene i en konkurranse på P4. Det hun ikke visste var at konkurransen ikke eksisterte og programleder Lise Askvik sto klar i studio for å snakke rett til henne, direkte på lufta.

Fikk sjokk
Programleder i Kjærlighet uten grenser på P4, Lise Askvik, satt i radiostudio i Oslo og beskrev hjemmet til Mona Lisa.

- Jeg snakker til deg som er hjemme akkurat nå å sitter og hører på P4 i stua. På bordet ditt står det roser i oransje og rosa, og gullfat har du med lysestaker og engler. Radioen din er lilla og matcher den lilla lampen din og du har en datter i nærheten. Ja, Mona Lisa, det er deg jeg snakker til, sa Lise Askvik på P4 i går kveld.

Samtidig som dette skjer direkte på lufta sitter reporter Kjetil Hugin i sofaen sammen med Mona Lisa og hører på radioen.

Se hennes reaksjon i videoen over!

LES OGSÅ: Reiser til Syden på lørdag

Saken fortsetter under bildet

Rørt
RØRT: Mona Lisa Pettersen klarte ikke å holde tårene tilbake da programleder Lise Askvik ga henne og datteren en drømmedag. Foto: Kjetil Hugin / P4


Får drømmedag
Fredag 19. juni kommer One Direction til Oslo og Ullevål Stadion. Dit skal også Mona Lisa Pettersen og hennes datter Ingrid.

- Jeg er kjempestor fan, jeg kan alle sangene deres utenat, fortalte Ingrid.

Men det blir ikke bare konsert på mor og datter. De får også full styling hos Jan Thomas Studio, fotografering med profesjonelle fotografer og en hotellsuite på et av Oslos flotteste hotell.

En annerledes hverdag
I løpet av de siste ukene har vi gitt P4s lyttere «Hverdag med en vri» . Mona Lisa fikk radiolytting med en vri, men hva ønsker du? Har du noen du ønsker å glede eller har du selv en drøm?

Send oss en mail til vri@p4.no så er det kanskje ditt hverdagsønske som går i oppfyllelse!

Flere kanaler