STRÅLENDE: Maryanne Riiber Eriksen ble i godt humør da P4 ringte og fortalte at de skulle betale hennes urettferdige regning fra årets sommerferie.
STRÅLENDE: Maryanne Riiber Eriksen ble i godt humør da P4 ringte og fortalte at de skulle betale hennes urettferdige regning fra årets sommerferie. Foto: Maryanne Riiber Eriksen
0:00 | 2:58
Det er lite som er så kjipt som å betale regninger, spesielt hvis du føler at regningen egentlig er litt urettferdig i utgangspunktet. Men hverdagen blir mye bedre hvis P4 tar regningen!

Kontofon i 152 minutter
Maryanne sendte oss en mail og fortalte om en slik regning. Hun og mannen ferierte på øya Naxos i sommer. Plutselig kom telefonmeldingen om at grensen for bruk av telefon i utlandet var overtrukket. 

«Vi fikk tak i ensærdeles hjelpsom ung mann hos One Call som kunne fortelle at jeg hadde hatt ensamtale til et 815-nr på 2895 kroner. Tidligere på dagen skulle jeg ta en rask sjekk på kontoen ogringte Nordeas kontofon. Jeg fikk saldoen ogtrodde jeg avsluttet samtalen - det var ikke tilfelle. Denne grusomme tjenesten til Nordea gikk i 152 minutter uten at jeg oppdaget det!»

LES OGSÅ: Fikk ett minutt til å raide lekebutikken

Ble forbannet
Da Maryanne fant ut hvor mye penger hun hadde brukt på kontofon-tjenesten ble hun skikkelig sur.

– Jeg sa til mannen min at jeg hadde fått mye mer igjen for de pengene hvis jeg hadde ringt porno eller noe, ler Maryanne da Kjetil Hugin ringer henne opp fra studio.

Hun ble ikke mindre blid da Kjetil Hugin avslørte at P4 tar regningen, og i tillegg overfører det samme beløpet til hennes konto. Nesten 3000 i minus ble dermed til pluss.

Hør Maryannes reaksjon i telefonsamtalen øverst i saken!

LES OGSÅ: Tidenes kjipeste parkeringsvakt

Vil du ha en vri?

Vi vil gjerne gjøre din hverdag annerledes. Kunne du tenke deg en dag som James Bond? Kjenner du en syvsover som fortjener å bli vekket med en vri eller har du en helt annen idé?

Send en mail til vri@p4.no der du forteller om ditt forslag.


Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler