11. januar fikk Norge tidenes første radiokanal som spiller countrymusikk døgnet rundt. Hver ettermiddag fra klokken 14-18 sitter programleder Tony Ågotnes bak mikrofonen og ber lytterne om å komme med sine ønsker.

-For meg er det helt tydelig at countrymusikken snakker rett til lytternes hjerter. Jeg hadde min første radiosending for snart 30 år siden. Jeg har aldri møtt ærligere lyttere en P10 publikummet. Tekstmeldingene jeg får setter meg helt ut. De som hører på er bare helt fantastiske, sier Ågotnes.

Dette skriver lytterne
-Ole her, sitter i ei maskin her å jobba øvetid. Må få på nokke country med litt futt i så eg holde meg våken! ?

-Jeg er en 24 år gammel jente som straks er ferdig utdannet jurist! Dagene går med til å skrive masteroppgave samtidig som jeg hører på herlig countrymusikk på P10. Rascal Flatts er favoritt-bandet! Hilsen Erika.

-Eirik her....kjører langtransport mellom Fredrikstad og Bergen. Elsker Country så når dere kom på lufta var det som sendt fra himmelen......helt fantastisk. Og du....låta til Lonestar.....allready there.....får meg litt blank i øynene. Passer så godt for alle som må jobbe borte fra barn og kone.....nå er jeg på vei hjem for å ta helg. Tuuuusen takk for fantastisk musikk mvh Eirik 

-Hei sitter og digger musikken på vei i bil til Drangedal etter en lang nok" dag på jobb med husbygging. Har også dab hørselvern på arbeid så hører på hele dagen :-D bra musikk stå på! :-)

-Vil så gjerna takka dåkke. For sangen, å ikje minst av alt. FOR VERDENS BESTE RADIO STASJON, godt me en go contry stasjon. Gjør arbeids dagen så mye bedre. Hilsen contry brian.:-)

-Vil bare si tuuuuuuusen takk for en strålende kanal. Nå slipper jeg og høre værmelding og reklame fra USA. Nå tar vi det på norsk og samme gode musikken

Over 100 meldinger raste inn i løpet av de første timene P10 Country var på luften.

LES OGSÅ: VINN TUR FOR TO TIL USA FOR Å SE GARTH BROOKS LIVE

Starter eksklusiv klubb
Programleder Tony Ågotnes starter nå den eksklusive klubben Vi som elsker country.

-Jeg ser på radio som et sosialt medie. Du hører aldri radio alene. Det sitter alltid en annen person og hører akkurat det samme som deg et eller annet sted. Jeg vil vite hvem det er. Alle som sender en SMS og forteller meg hvem de er og hvor de hører på P10 Country akkurat nå er med i "klubben", smiler programlederen.

Blant alle som tekster at de ønsker å bli med i countryfelleskapet trekkes det fra tid til annen ut en DAB radio i premie.

-Jobbe 100% som fjøs avløser. (Ku og gris) Har verdens beste jobb!! I kveld ære gris og contry for fult på øra.. Tipp topp tommel opp!!

-Er på en byggeplass i Bergen, og er fornøyd med at det endelig er komt en countrykanal! Andreas

-47 år Tømrermester står å snekrer hytte veggelementer i tømrerhall i Veggli i Numedal. Veldig fornøyd med denne kanal

-Jeg vil gjerne høre She med brad paisley, det er min og mannens sang, og betyr mye for oss! Fra en countryglad jente ved navn Oda


Din venn på radioen
Mandag - fredag fra klokken 14-18 er Tony din programleder på P10 Country.  
Ønsker du å sende ham en tekstmelding bruker du kodeord Tony og sender det du har på hjertet til 1904.

Navn: Tony Ågotnes
Bosted: Sotra 

Stilling: Programleder P10 Country

Favorittartist: Vince Gill, Blake Shelton og Shania Twain
Hobby:  Fotballtrener for Nordre Fjell damer og Nest-Sotra 2

Livsmotto: Jeg tror på et liv før døden
Kjennetegn: Smiler hver dag fordi han er glad

SJEKK ut p10country.no og følg P10country på Facebook.

Flere kanaler